De ce a slăbit de fapt Adele atât de mult

adele

În ultimele luni cântăreața Adele a pierdut din greutate peste 40 de kilograme, uimindu-și și încântându-și totodată publicul de pe întregul glob cu noua ei siluetă și înfățișare. Fără a vrea să fim răutăcioși, adevărul este că vedeta cu voce tulburătoare avea nevoie de o asemenea schimbare, având în vedere că formele ei erau mai mult decât generoase. De ce a slăbit de fapt Adele atât de mult?

Să ne amintim că celebrul designer Karl Lagerfeld afirmase cu niște ani în urmă, destul de nepoliticos, că Adele e cam grasă, dar arată foarte bine la față și cântă divin.' La acea vreme artista a replicat că nu se simte deloc deranjată de greutatea pe care o are și că se simte foarte bine în pielea ei.

Adele a slabit

Acum însă Adele a devenit chiar prea slabă, iar surse din anturajul artistei ar fi dezvăluit că efortul făcut de ea are o motivație puternică: fiul ei în vârstă de șapte ani, Angelo, din căsătoria cu Simon Konecki, de care între timp a divorțat. „A fost vorba despre un lucru mai important decât o transformare fizică. Adele ajunsese în punctul în care nu se mai simțea bine și știa că trebuie să facă ceva pentru a deveni o mamă pe deplin sănătoasă, de dragul fiului ei', a declarant o sursă apropiată vedetei. Aceasta a mai dezvăluit presei faptul că transformarea ei fizică nu s-a datorat vreunei intervenții bariatrice și nici vreunui regim anume. Mai ales că nu a avut intenția de a slăbi. Practic, Adele a făcut două lucruri extrem de simple, pe care oricine le poate face pentru o mai bună stare de sănătate: nu a mai consumat nicio altă băutură în afară de apă și a început să mănânce numai alimente sănătoase. 'Acum este încântată de transformarea ei fizică și este cu mult mai încrezătoare. A adoptat un stil vestimentar total diferit de cel anterior și, în general, pare mult mai fericită', a mai adăugat sursa.

Îndrăznim să nu credem toate câte se spun, cum că Adele chiar nu era deloc deranjată de kilogramele ei. Să ne amintim că ea a mai avut o tentativă de a slăbi, în urmă cu opt ani, când a urmat o dietă alături de Konecki, soțul ei la acea vreme. Se pare că, din cauza faptului că rezultatul a fost unul modest (doar șapte kilograme), vedeta a renunțat la efort și a preferat să braveze susținând că se simte bine în pielea ei.

foto: Hepta

Citește:

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa ducesei de Sussex: Dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani'

DOSAR SPECIAL Mița Biciclista, curtezana după care au suspinat regii Europei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete