Andreea Antonescu a depus actele de divorț. De ce a renunțat artista la divorțul la notar?

În vara anului trecut, artista Andreea Antonescu (37 de ani) a confirmat că s-a separat de soțul ei, omul de afaceri Traian Spak (37 de ani). Cuplul a fost căsătorit timp de aproape 9 ani și are o fiică, Sienna, în vârstă de 8 ani.

De la un divorț pe cale amiabilă s-a ajuns la un divorț în instanță. Din cauza lipsei de timp, Traian Spak nu a putut veni în țară pentru ca cei doi să divorțeze la notar.

Andreea Antonescu a depus actele de divorț. De ce a renunțat artista la divorțul la notar?

Singura soluție pe care Andreea Antonescu a găsit-o a fost să apeleze la un avocat.  „Hotărârile în viață le-am luat, în general, cu greu și după mult, mult timp de gândire.

De cele mai multe ori am dat vina pe zodie … Dar și când m-am decis, când mi-am dat seama că nu mai sunt alte soluții, am continuat drumul realizând că nu am de ce să mă mai întorc.

2019 a fost un an greu, dar și plin de succes, în care am muncit foarte mult și am considerat că trebuie să mă dedic întru totul Siennei și muzicii.

Încă din septembrie am anunțat că voi divorța la notar. Nu mi-am dorit tribunale, avocați, înfățișări și tot ceea ce implică acest proces, însă nu s-a putut altfel.”

„Mi-am găsit un avocat care a început deja demersurile”

„Inițial nu am știut de această variantă a divorțului prin neprezentare. Aici a fost problema, timpul, care nu s-a găsit să se meargă fizic la notar.

Am luat această decizie strict dintr-o datorie pe care simt că o am față de mine. Nu îmi place situația, dar am intrat în 2020 cu treburi neterminate de anul trecut.

Când încep un lucru, vreau să îl duc până la capăt. Nu sunt genul de persoană care să abandoneze pe parcurs sau care să lungească situații care se pot rezolva rapid.

Mi-am găsit un avocat care a început deja demersurile, iar actele au fost depuse”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Fosta prezentatoare TV Anca Serea a vorbit pentru prima dată despre intervențiile sale estetice!

Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, este însărcinată. Întreg scenariul a fost schimbat pentru ea!

Fosta asistentă a lui Mihai Morar este însărcinată. Rodica Miron are o viață de prințesă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete