De ce a renunțat Raluca Arvat la Știrile Pro TV?

Raluca Arvat

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, Raluca Arvat a explicat motivul din spatele deciziei de a părăsi canalul de televiziune Pro TV.

După zeci de ani în care a prezentat știrile sportive ale Pro TV, vedeta a ales să prezinte jurnalul de știri al postului de stat TVR 2.

În emisiunea „E OK să fii vedetă?”, de la OK! TV, Raluca Arvat a explicat de ce a plecat de la Pro TV.

De ce a renunțat Raluca Arvat la Știrile Pro TV?

„Voiam să am mai mult timp pentru copil și pentru familie. Ce s-a întâmplat cu Adrian Sârbu s-a întâmplat cu mult înainte să plec, nu a avut nicio legătură cu plecarea mea. (…)

Pur și simplu, am vrut timp pentru familie și pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat. Stăteam foarte mult la serviciu.

De asta am și făcut copilul la 39 de ani. Când eram doar eu și cu mine nu mă deranja. Dar de când a apărut și Tudor, e mult prea frumos.

E lucrul cel mai important în viață, de fapt, că serviciul e serviciu”, a declarat prezentatoarea de televiziune, pentru OK! Magazine.

Își mai dorește copii?

Despre posibilitatea unui al doilea copil, prezentatoarea TV a mai dezvăluit: „Copiii apar atunci când trebuie, dacă trebuie.

Singurul motiv pentru care îmi pare rău că l-am avut pe Tudor abia la 39 de ani este că mi-a restrâns posibilitatea de a avea al doilea copil.

În buletin tot 44 de ani am și organismul tot de 44 de ani este. Scad șansele de a avea al doilea copil.”

În urmă cu un an însă, în cadrul Interviurilor Libertatea, Raluca mărturisea că își mai dorește un copil:

„Știrea e că mai vreau un copil. Să dea Dumnezeu să fie, surioară, frățior. Noi mai vrem.

Mama mea stă la Brașov și era mai complicat să vină, dar ne-a ajutat foarte mult mama tatălui, care stă în București și care abia aștepta nepoți.

Și atunci i-am zis că dacă tot își dorea așa de tare și tot aștepta atât, să vină. Și a venit. Ne-a ajutat foarte mult.”

Foto: Libertatea

Citește și:

Meghan Markle, aspru criticată pentru atitudinea ei: Nu a fost niciodată o celebritate, așa că ar trebui să înceteze să se comporte ca una

Andreea Bălan a luat în considerare varianta unei mame-surogat: Una e să spui da, ne oprim la doi copii, și alta e să nu mai ai opțiunea

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete