De ce a renunțat Raluca Arvat la Știrile Pro TV?

Raluca Arvat

Raluca Arvat

Recent, într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, Raluca Arvat a explicat motivul din spatele deciziei de a părăsi canalul de televiziune Pro TV.

După zeci de ani în care a prezentat știrile sportive ale Pro TV, vedeta a ales să prezinte jurnalul de știri al postului de stat TVR 2.

În emisiunea „E OK să fii vedetă?”, de la OK! TV, Raluca Arvat a explicat de ce a plecat de la Pro TV.

De ce a renunțat Raluca Arvat la Știrile Pro TV?

„Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie. Ce s-a întâmplat cu Adrian Sârbu s-a întâmplat cu mult înainte să plec, nu a avut nicio legătură cu plecarea mea. (…)

Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat. Dtăteam foarte mult la serviciu.

De asta am şi făcut copilul la 39 de ani. Când eram doar eu şi cu mine nu mă deranja. Dar de când a apărut şi Tudor, e mult prea frumos.

E lucrul cel mai important în viaţă, de fapt, că serviciul e serviciu”, a declarat prezentatoarea de televiziune pentru OK! Magazine.

Își mai dorește copii?

Despre posibilitatea unui al doilea copil, prezentatoarea TV a mai dezvăluit: „Copiii apar atunci când trebuie, dacă trebuie.

Singurul motiv pentru care îmi pare rău că l-am avut pe Tudor abia la 39 de ani este că mi-a restrâns posibilitatea de-a avea al doilea copil.

În buletin tot 44 de ani am şi organismul tot de 44 de ani este. Scad şansele de-a avea al doilea copil.”

În urmă cu un an însă, în cadrul Interviurilor Libertatea, Raluca măturisea că își mai dorește un copil:

„Știrea e că mai veau un copil. Să dea Dumnezeu să fie, surioară, frățior. Noi mai vrem.

Mama mea stă la Brașov și era mai complicat să vină, dar ne-a ajutat foarte mult mama tatălui, care stă în București și de abia aștepta nepoți.

Și atunci i-am zis că dacă tot își dorea așa de tare și tot aștepta atât, să vină. Și a venit. Ne-a ajutat foarte mult.”

Foto: Libertatea

Citește și:

Meghan Markle, aspru criticată pentru atitudinea ei: Nu a fost niciodată o celebritate, așa că ar trebui să înceteze să se comporte ca una

Andreea Bălan a luat în considerare varianta unei mame-surogat: Una e să spui da, ne oprim la doi copii, şi alta e să nu mai ai opţiunea

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete