Căsătorit de 5 ori cu 4 femei! Și-a înșelat una dintre soții cât timp acesta era însărcinată

Jean-Claude Van Damme și Darcy LaPierSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

A fost și rămâne unul dintre cei mai iubiți actori de filme de acțiune, fiind îndrăgit pentru aparițiile sale legendare în peliculele Bloodsport (1988), Double Impact (1991) și Universal Soldier (1992).

La aproape 60 de ani, Jean Claude Van Damme demonstrează că este în continuare în formă, fiind extrem de activ în mediul online.

Jean Claude Van Damme a fost căsătorit de 5 ori cu 4 femei! Și-a înșelat una dintre soții cât timp acesta era însărcinată

Apreciat pentru vitalitatea și talentul său, actorul nu este întocmai apreciat și pentru viața sa amoroasă tumultuoasă.

Din 1980 până în 1984, a fost căsătorit cu prima lui soție, María Rodríguez. Un an mai târziu, în 1985, actorul se căsătorește cu a doua soție, Cynthia Derderian. Mariajul lor se încheie rapid, în 1986.

Pe actuala lui soție, Gladys Portugues, Van Damme a cunoscut-o la o ședință foto. Perechea s-a căsătorit în anul 1987. Împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Kristopher (33 de ani) și Bianca Brigitte (29 de ani).

În 1992, cuplul se separă după ce culturista află că actorul a înșelat-o cu actrița Darcy LaPier (55 de ani). Van Damme și LaPier se căsătoresc în 1994 și divorțează trei ani mai târziu, în 1997.

Au împreună un fiu, Nicholas, în vârstă de 24 de ani. În timp ce actrița era însărcinată cu fiul lor, Van Damme a înșelat-o pe platourile de filmare ale peliculei Street Fighter (1994) cu artista Kylie Minogue (52 de ani).

În 1999, actorul s-a recăsătorit cu Gladys și, deși sportiva a depus actele de divorț pentru a doua oară în 2015, cuplul este inclusiv în prezent împreună.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Jean-Claude Van Damme își etalează talentul de dansator, pe o piesă românească celebră!

Ce surpriză! Ce titlu ar putea primi Kate Middleton după retragerea reginei Elisabeta a II-a?

Drama care i-a marcat viața artistei Marina Voica! Din cauza aceasta nu a putut deveni mamă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete