Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre începuturile carierei sale: „Primeam și mâncare de pomană”

Daniela Gyorfi este una dintre artistele care acum câștigă bani frumoși în urma cântărilor sale, însă nu mereu a fost așa. La începutul carierei sale era mulțumită și dacă primea mâncare pentru a duce acasă unde o avea pe mama sa bolnavă.

Nu este nici un secret faptul că Daniela Gyorfi nu a avut dintotdeauna un trai ușor. Artista a avut grijă ani la rând de mama sa bolnavă. Aceasta din urmă a suferit un accident casnic care a imobilizat-o la pat până în momentul în care a plecat dintre noi.

Într-un interviu, Daniela Gyorfi a povestit cum au fost începuturile sale în cariera muzicală. După ce a câștigat Premiul II la Festivalul Mamaia din anul 1991, cântăreața a fost contactată de mai multe localuri. Astfel, ea își aduce aminte că uneori se bucura și de o farfurie de mâncare pe care o ducea acasă la mama sa.

„Până la vârsta de 18 ani am avut pensie alimentară, de la tata, apoi mama a mai stat în spitale, internată. Nu m-am împrumutat de bani, mai degrabă de morcovi, ceapă și de cartofi, de pe la vecini. Mai primeam și mâncare de pomană, am apreciat oamenii care s-au gândit la noi și ne-au ajutat. Iar în anii 90 am cântat strict pentru mâncare, într-un restaurant. Îmi dădeau mâncare ca să pot duce acasă, la mama', a povestit Daniela Gyorfi în cadrul unui interviu acordat celor de la EGO.

În prezent, se bucură de contractele sale numeroase, iar problema banilor nu mai există. Astfel, multe dintre ținutele sale le donează, iar pe altele, mai ales cele de scenă, le păstrează în cutii. Chiar fiica sa i-a cerut să le depoziteze pentru momentul în care le va putea purta și ea.

„Hainele de scenă nu le dau, mai ales cele paietate, le păstrez, am un dressing cât casa. Și Maria, fiica mea, mai îmi cere să îi păstrez câte ceva, pentru când se va face mare. Am păstrat haine și din 1991, am ținuta de când am debutat la Festivalul Mamaia, dar și cele din videoclipuri, cele mai excentrice. Nu țin cont, care e cea mai ieftină sau cea mai scumpă, oricum, nu cheltuiesc mii de euro pe haine. (…) Păstrez tot ce este cu paiete, le țin, căci moda mai revine. Și, spre disperarea lui George, pun hainele în cutii mari din carton, căci nu se mai poate, este grav cu ele', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete