Daniela Gyorfi, adevărul despre presupusa bătaie cu Carmen Harra: „Am avut o relație pe care mi-am asumat-o”

Daniela Gyorfi a fost invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a spus adevărul despre presupusa bătaie cu Carmen Harra. Conflictul lor ar fi început din cauza unui bărbat.

La începutul anilor 90, Daniela ar fi avut o relație cu Titus Andrei, acesta fiind motivul pentru care între ea și Carmen Harra, fosta membră a grupului Trio Expres, s-ar fi iscat o ceartă. Vedeta susține că nu este adevărat că s-ar fi bătut cu Carmen Harra.

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul. Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi… niciodată în viața mea', a explicat Daniela Györfi la „40 de întrebări' cu Denise Rifai, relatează WOWbiz.ro.

Mai mult, cântăreața a povestit că a fost invitată de Carmen Harra la ea acasă, în America. Despre Titus Andrei a spus că avea o relație foarte bună cu mama ei.

„Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă. Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei. Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul', a mai adăugat ea, la celebra întrebare.

Daniela-Gyorfi-invitata-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a fost invitata ediției de duminică, de la ora 22:30, a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D.

Cu o carieră de peste 30 de ani în domeniul muzical, Daniela Gyorfi, acum în vârstă de 53 de ani, și-a început cariera artistică în 1989, la vârsta de 21 de ani, când a participat pe scena Festivalului Trofeul Tinereții', de la Amara. Primul premiu important l-a câștigat doi ani mai târziu, în anul 1991, la Festivalul de Muzică de la Mamaia, unde a obținut locul II, la secțiunea Interpretare'. Pe lângă talentul muzical, Daniela Gyorfi s-a remarcat, pe scenă, și prin stilul vestimentar provocator și atitudinea noncomformistă, fiind supranumită de presa autohtonă Madonna din Carpați'.  Viața Danielei Gyorfi a ținut de nenumărate ori primele pagini ale tabloidelor și nu de puține ori aceasta a fost ținta preferată a paparazzilor.

De șaisprezece ani, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu impresarul George Tal, și împreună au o fiică, Maria.

Cum este Daniela Gyorfi cu adevărat?', Ce v-a învățat sărăcia?', Cum v-a schimbat suferința?', Este pictorialul din Playboy cea mai mare greșeală din cariera dumneavoastră?', V-a lovit vreodată un bărbat?', V-au salvat manelele cariera?', Sunteți mulțumită de cum v-au schimbat operațiile estetice?', Ce regretați că ați făcut?', acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Daniela Gyorfi a trebuit să răspundă duminica aceasta, la 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete