Ce se întâmplă cu emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, din această săptămână! Anunțul oficial făcut de Kanal D

Începând din acest weekend, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' nu va mai fi difuzată duminica, ci va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul „Tu urmezi!'.

Ediția acestui weekend aduce în fața publicului o personalitate strălucitoare a cântecului românesc, Maria Dragomiroiu. Artista își va deschide sufletul cu generozitate în fața milioanelor de telespectatori, făcând referire la evenimente marcante ale vieții sale care stă sub semnul succesului profesional, dar și al încercărilor personale, al deciziilor tulburătoare. Este vocea ce aveți mai scump?', De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?', Cum ați învățat să trăiți cu frică?', De ce nu ați avut curaj să divorțați de primul soț?', acestea sunt câteva dintre întrebările adresate îndrăgitei artiste.

Nu pierdeți, în fiecare sâmbătă, de la 22:00, imediat după show-ul Tu urmezi!', interviurile emoționante și revelatoare de la 40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D!

Odată cu această modificare a grilei de weekend Kanal D, Se strigă darul!', emisiunea prezentată de Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va fi difuzată duminica, de la 22:30.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete