Daniel Pavel, primele declarații după ce a rămas singur în Republica Dominicană: „E greu”. Iubita lui s-a întors în România

Daniel Pavel e mutat în Republica Dominicană de aproximativ două luni și jumătate. Prezentatorul de la Survivor România 2023 a avut-o mereu alături pe iubita lui, pe Ana, însă recent a rămas singur, căci ea s-a întors în România pentru o perioadă.

Pentru libertatea.ro, Daniel Pavel a recunoscut că nu îi e ușor fără iubită: „Să vă povestesc și cum a mai fost viața aici, de când Ana a revenit pentru scurt timp în țară. Sunt sigur că ați văzut deja paginile noastre de social media că vorbim cât se poate de mult cu ajutorul aplicațiilor video.

Și e tare frumos că-mi poate aduce și vești de acasă, dar e cu atât mai greu când vin de la filmare și nu o mai găsesc în casă. Noroc cu timpul… care trece atât de repede că nici nu ne vom da seama când e final de lună și ea va fi în avion înapoi spre Dominicană', a spus el.

Și a continuat: „Pe lângă aceste minute frumoase petrecute la telefon cu ea, săptămâna aceasta, am ales să petrecem sărbătoarea superbelor prezențe din viața noastră, printr-o seară în echipă, la mine în curte. S-a lăsat cu povești de viață, zâmbete aduse de simplul fapt că suntem împreună și o închegare în plus a acestui grup frumos care muncește pentru a vă aduce acasă cel mai puternic reality show.

Cred că e nevoie uneori de astfel de seri care se încheie dimineața, după peste 12 ore pe set, pentru a înțelege puterea unei echipe, a unui gând comun și a unei pasiuni care face diferența. Și ca să mai dau ceva din casă… am continuat această mică reuniune printr-o seară în oraș vinerea aceasta. Deci da, se poate, și să muncești multe zile pe săptămână, și să livrezi un show de neuitat, dar nici să nu uiți de tine și de oamenii care fac totul posibil'

Daniel Pavel și iubita AnaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Daniel Pavel se iubește de aproximativ un an de zile cu Ana Maria Pop. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, prin niște prieteni comuni. De când s-au cuplat, cei doi au fost de nedespărțit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete