Andreea Bănică are probleme de sănătate, iar fanii o critică: „Cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau o cârjă”

Andreea Bănică a anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare că s-a accidentat la picior. Artista trece printr-o perioadă delicată, însă unii fani tot i-au adus critici pe Facebook.

Artista s-a accidentat la picior și timp de 14 zile va trebui să poartă orteză. „Nu știu dacă se vede tristețea pe față mea însă da, sunt tristă când mi se întâmplă ceva și nu mă pot mișcă , deplasa așa cum o fac de obicei', a explicat vedeta.

„Ei bine am pățit-o fără să fi căzut, să mă fi lovit…ci pur și simplu din dorința de a face lucruri pe care în mintea mea doar eu știu să le fac mai bine! 14 zile m-am pricopsit cu orteză asta și cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau carja pentru că altfel îl voi bagă și pe dreptul într-o orteză. Chinul naibii să mergi așa…🤦🏽‍♀️ S-a dus naibii și sportul meu', a mai transmis Andreea Bănică.

Andreea Bănică are orteză la piciorSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Unii fani i-au transmis mesaje frumoase pe rețelele de socializare după ce a anunțat că s-a accidentat, însă alții au criticat-o pe Andreea Bănică, au dat de înțeles că artista se plânge prea mult.

„Nu te mai plânge de la o nimica toată , sunt cazuri reale mult mai grave , tu bucura-te că totul este bine la ține acolo….(…) Geantă aia dacă nu o țineai așa nici nu știam că e de la YSL,te lauzi cam mult cu ce ai și nu îți stă bine.Știe lumea că ai bani nu trebuie să te expui cu fiecare lucru așa extrem.Însănătoșire grabnică. (…)

Pentru oricare dintre noi atunci când apar probleme de sănătate nu e ușor deloc din punct de vedere psihic,te înțeleg perfect…tot ce îți doresc e să ai răbdare și multă sănătate! (…)

Data viitoare încearcă să pasezi din responsabilități și să fii si mulțumită cu ce pot face alții să te ajute', au scris fanii vedetei pe Facebook.

În prezent, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, soțul ei, sunt preocupați cu deschiderea hotelului lor de pe litoralul românesc. În vara aceasta au anunțat că are loc inaugurarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete