Dani Oțil și-a dezgustat fanii: „Câtă prostie!” Cum s-a pozat prezentatorul TV?

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță alături de câțiva prieteni apropiați. Deși este mare amator de senzații tari, prezentatorul de la Antena 1 a ales ca perioada aceasta să o petreacă la plajă, la soare într-o zonă exotică.

Destinația de vis pe care au ales-o, el și iubita sa, este în Maldive. Cei doi postează zilnic fotografii inedite, cu peisaje superbe și își țin la curent admiratorii cu tot ceea ce fac. Una dintre poze, însă, a stârnit numeroase reacții negative din partea internauților.

Cei doi îndrăgostiți s-au pozat pe plajă într-o ipostază tandră, dar și extrem de sexy. Gabriela poartă un costum de baie de culoare roșie, însă nu o acoperă în totalitate, astfel că Dani s-a văzut nevoit să acopere el cu mâna sânul rămas gol.

Deși fotografia a avut numeroase aprecieri, comentariile ironice nu au întârziat să apară.

„Danee… Stai bine cu oxigenul din sange?/ Dacă bărbații ar fi inventat sutienul. 😅/ Dani te-ai rușinat!?😂/ Oameni serioși nu gluma!😂/ Faci reclama la ceas?/ Gata, e la mâna ta! 🙈/ Penibil/ Câtă prostie', o mică parte dintre comentariile urmăritorilor lor.

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu într-un decor de vis, departe de țară, însă nunta au amânat-o din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Pentru că sunt extrem de iubiți de multă lume, ei nu pot avea o nuntă cu un număr limitat de persoane așa cum cer autoritățile.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii', a spus Gabriela Prisăcariu la momentul respectiv.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete