Dani Oțil și-a dezgustat fanii: „Câtă prostie!” Cum s-a pozat prezentatorul TV?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță alături de câțiva prieteni apropiați. Deși este mare amator de senzații tari, prezentatorul de la Antena 1 a ales ca perioada aceasta să o petreacă la plajă, la soare într-o zonă exotică.

Destinația de vis pe care au ales-o, el și iubita sa, este în Maldive. Cei doi postează zilnic fotografii inedite, cu peisaje superbe și își țin la curent admiratorii cu tot ceea ce fac. Una dintre poze, însă, a stârnit numeroase reacții negative din partea internauților.

Cei doi îndrăgostiți s-au pozat pe plajă într-o ipostază tandră, dar și extrem de sexy. Gabriela poartă un costum de baie de culoare roșie, însă nu o acoperă în totalitate, astfel că Dani s-a văzut nevoit să acopere el cu mâna sânul rămas gol.

Deși fotografia a avut numeroase aprecieri, comentariile ironice nu au întârziat să apară.

„Danee… Stai bine cu oxigenul din sange?/ Dacă bărbații ar fi inventat sutienul. 😅/ Dani te-ai rușinat!?😂/ Oameni serioși nu gluma!😂/ Faci reclama la ceas?/ Gata, e la mâna ta! 🙈/ Penibil/ Câtă prostie', o mică parte dintre comentariile urmăritorilor lor.

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu într-un decor de vis, departe de țară, însă nunta au amânat-o din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Pentru că sunt extrem de iubiți de multă lume, ei nu pot avea o nuntă cu un număr limitat de persoane așa cum cer autoritățile.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii', a spus Gabriela Prisăcariu la momentul respectiv.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete