Spiritul sărbătorilor i-a cuprins: Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună!

Spiritul sărbătorilor i-a cuprins: Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună!

Pepe și Raluca Pastramă au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Ei erau peste tot împreună, iar legătura dintre ei părea să nu se desfacă niciodată. Cu toate acestea, cântărețul a anunțat pe canalul său de YouTube despărțirea de soția lui acum mai bine de o lună.

Fanii acestora au rămas șocați, mai ales când îndrăgitul artist a menționat că nu sunt șanse de împăcare, însă vor rămâne în relații bune pentru fetițele pe care le au împreună. În această lună, au ieșit la iveală numeroase detalii care ar fi putut fi cauza separării celor doi.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.', a spus Pepe acum o lună, pe canalul său de YouTube.

Latino-loverul și-a exprimat atunci dorința de a avea relație civilizată cu Raluca pentru ca fetele lor, Rosa și Maria, să crească armonios și în liniște.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul', mai declara atunci Pepe.

Cu toate acestea, spiritul sărbătorilor se pare că i-a adus, totuși, unul lângă celălalt. Deși presa a scris că ei sunt în miezul unui scandal, admiratorii lor s-au întrebat totuși dacă nu este vorba, mai degrabă, de o împăcare. Cei doi s-au filmat separat în același loc, și anume într-un parc de distracții unde erau împreună cu fiicele lor (vezi GALERIA FOTO).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete