Dani Oțil, matinalul de la Antena 1 a lansat de curând un site dedicat obiectelor pierdute

Dani Otil

Dani Oțil, matinalul de la Antena 1 a lansat de curând un site dedicat obiectelor pierdute. Mecanismul de funcţionare e unul foarte simplu și de mare ajutor pentru oricine. Cei care găsesc diverse obiecte care par a fi pierdute (portofele, acte, chei etc.) le fotografiază și le încarcă pe site, astfel încât cei care le-au pierdut să le poată găsi acolo și să și le poată revendica. Sistemul va funcționa și invers, iar oamenii vor putea posta curând anunțuri cu lucrurile pe care le-au pierdut.

Pentru  a avea bun simț nu ai nevoie de autorități, politicã, bugete, resurse… Bunul simt locuiește în fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi poate schimba ceva în viaţa altuia. Putem începe cu gesturi mici. Spre exemplu, un act pierdut nu folosește nimãnui, dar pe proprietar îl încurcă total: cozi, alte documente, cheltuieli, blocaje, etc. Am făcut bunsimt.ro pentru  cei ce au gãsit obiecte sau animale şi vor sã le returneze, dar nu au un mijloc sã ajungã la proprietar. Dacã eşti gãsitor, te aștept pe site. Mâine poţi fi tu cel ce pierde ceva. Vom fi tot aici, sã te ajutãm!', a declarat Dani Oțil.

Deși, ca atâția alții, Dani Oțil are deja propriul blog încă din 2009 unde își scrie gândurile, poveștile și amintirile. Deși foarte discret cu viața personală, în special după episodul Mihaela Rădulescu, apropiații spun că prezentatorul matinalului are o relație cu o domnișoară mult mai tânără decât el, manechin și fostă concurentă a show-ului SuperModels by Cătălin Botezatu.

Foto: Facebook

Citește și:

Rochia Ducesei de Cambridge nu a fost cea mai bună alegere la Dineul Regal

EXCLUSIV AVANTAJE Femei celebre care au murit la cutremurul din 1977: Filofteia Lăcătușu, demna urmașă a Mariei Lătărețu

EXCLUSIV AVANTAJE Sculptura în hârtie, pictura nepictabilă' a lui Tajo

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete