Dana Rogoz, gafă haioasă în timpul orelor online ale fiului ei

La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, Dana Rogoz dezvăluia că este însărcinată pentru a doua oară. Ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor deveni curând părinții unei fiice. Cuplul mai are împreună un fiu, Vlad, în vârstă de 5 ani.

Dana Rogoz, gafă haioasă în timpul orelor online ale fiului ei

Recent, pe contul personal de Instagram, actrița a dezvăluit o gafă haioasă din timpul orelor online ale fiului ei.

„De dimineață, mă simțeam foarte fericită alături de băieții mei, după atât de multe zile de distanțare socială. Așa că m-am trezit zicându-i „te iubesc” tare și răspicat lui Radu. Așa, din tot sufletul.

Abia la câteva secunde după am realizat că stăteam fix lângă laptopul copilului, care era deja conectat pe Zoom cu educatoarea și ceilalți colegi. Bun moment de intimitate mi-am ales”, a scris Dana Rogoz, în mediul online.

Dana Rogoz, primul control de sarcină fără soțul ei: „Eram stresată și foarte atentă la tot ce ating”

Dana urmează să nască, potrivit spuselor ei, în plină pandemie de coronavirus, iar la începutul lunii aprilie a fost la un control de rutină.

„Am revăzut-o pe fetița mea. Mă rog, doar i-am zărit puțin năsucul, apoi buzele. Căci se ascundea întruna cu ambele mânuțe.

Deși a fost primul consult la care nu a participat și Radu, deși eram stresată și foarte atentă la tot ce ating și cum să păstrez distanța între mine și ceilalți pe holul clinicii, firește că m-am bucurat de reîntâlnire și să aflu că sarcina evoluează bine în continuare”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram.

Dana Rogoz: „Doamne, micuța mea, câte o să am să îți povestesc despre ultimele mele săptămâni cu tine în burtică …”

„Și m-am bucurat inclusiv de drumul cu mașina dus-întors. Căci după atâtea zile de auto-izolare, m-am simțit puțin ca băiatul din „Room” (film).

M-am uitat la copaci, la clădirile pe lângă care treceam, la oameni. Am mers mai încet, deși străzile erau aproape pustii.

Doamne, micuța mea, câte o să am să îți povestesc despre ultimele mele săptămâni cu tine în burtică …”, a adăugat actrița.

Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au oficializat relația în anul 2012. Regizorul a mai fost căsătorit anterior și mai are un fiu, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea.

Foto: Instagram

Citește și:

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete