Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Anca Lungu și părinții eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Anca Lungu (33 de ani), fosta prezentatoare a știrilor Antenei 1, locuiește în prezent în Nisa, Franța. Părinții ei, în schimb, locuiesc în Suceava, unul dintre cele mai mari focare de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră.

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Vorbind cu revista VIVA!, Anca a mărturisit că își face griji pentru sănătatea familiei sale. „Mi-e foarte greu să-i știu acolo.

Și nu mi-e teamă doar pentru ei, ci pentru toată familia, prietenii și cunoștințele de acolo. Vorbim și ne vedem zilnic. Au un moral bun.

Cred că îi ajută faptul că sunt mai tot timpul ocupați cu cele două solare din care au început deja să culeagă roade.

Au un stil de viață foarte sănătos și își produc singuri cea mai mare parte din mâncare. Tatăl meu este într-o situație mai delicată.

El a suferit un transplant în urmă cu ceva ani și ia medicamente care îi mențin imunitatea foarte scăzută. Se află în categoria cu cel mai mare risc.

Așa că a înțeles pericolul, fără prea multe explicații, și respectă toate măsurile posibile pentru a se proteja”, a povestit Anca Lungu, pentru revista VIVA!, citează Libertatea.

În prezent, Anca formează un cuplu cu un om de afaceri cu origini grecești, Harry Arampatzis.

Anca Lungu are o fiică, Natalia-Adriana (5 ani), din mariajul cu Ștefan Lungu, și un fiu, Georgios Alexander (1 an), alături de actualul partener.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 3,567,001 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 248,312 au murit. În Franța, numărul celor infectați a ajuns la 168,693 , iar dintre pacienții testați pozitiv, 24,895 au decedat, iar 50,784 s-au vindecat.

În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 13,163 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 4,869 s-au vindecat și 790 au decedat.

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Foto: Instagram

Citește și: 

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete