Dana Grecu și-a creștinat fetița. Ce nume special a ales pentru micuța ei?

După ce în urmă cu două luni a devenit mamă pentru a treia oară, Dana Grecu, care după divorț a devenit Dana Chera, și-a creștinat fetița. Numele pe care l-a ales pentru micuța ei este unul sfânt și cu adevărat special.

Dana Grecu și-a creștinat fetița. Ce nume special a ales pentru micuța ei?

Weekendul ce a trecut a fost unul încărcat de emoție pentru Dana Chera. Prezentatoarea de televiziune și-a botezat fetița, eveniment la care au participat prietenii apropiați ai acesteia. Prezentă la ceremonia religioasă și la petrecerea organizată în cinstea micuței, Lidia Fecioru a postat pe contul de socializare mai multe imagini emoționante, dezvăluind și numele pe care Dana Chera l-a ales pentru fetița ei.

“Și pentru ca astă seară Ana a fost încreștinată și Dana este o mămică super fericită, am permisiunea să vă împărtășesc bucuria botezului. Dana vă transmite mulțumiri, iubire și pace. Vă îmbrățișăm cu drag.”, a scris Lidia Fecioru pe facebook.

Dana Chera a ales numele Ana pentru a-și boteza fetița, un nume simplu, dar care are o însemnătate foarte mare. În ziua botezului, prezentatoarea de televiziune a purtat o rochie albă, ținută care s-a potrivit perfect cu rochița pe care a îmbrăcat-o fetița ei, Ana. În fotografiile surprinse de Lidia Fecioru, Dana Chera apare ținându-și fetița la piept.

Dana Chera a devenit mamă pentru a treia oară, prezentatoarea având din căsătoria anterioară doi copii, un băiat și o fată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii la de botezul fiicei Danei Chera.

Foto: facebook

Citește și: 

Care este povestea rochiei de mireasă pe care Alina Binder a purtat-o în ziua nunții?

Principele Nicolae şi Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia. Galerie foto

Angelina Jolie, blondă și cu o nouă coafură. Actrița e greu de recunoscut cu noul look

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete