Angelina Jolie, blondă și cu o nouă coafură. Actrița e greu de recunoscut cu noul look

Angelina Jolie blondă

În noua producție ale cărei filmări sunt în plină desfășurare “Come away”, Angelina Jolie a trebuit să treacă printr-o schimbare radicală de look. Actrița, în vârstă de 43 de ani, a fost surprinsă recent de paparazzi pe platourile de filmare.

Blondă și cu o nouă coafură, purtând haine de epocă, Angelina Jolie este de nerecunoscut. Vestimentația actriței include o cămașă albă, fustă verde și un șorț legat în talie. Peruca blondă, căci este vorba despre o perucă, completează look-ul specific anilor 1900.

Angelina Jolie, blondă în rolul mamei lui Peter Pan și al lui Alice

Conform www.agerpres.ro, “Come away” este un film de aventuri fantastice, care împletește acțiunile a două basme celebre, “Peter Pan” şi “Alice în Ţara Minunilor”. În acest film, Peter şi Alice sunt fraţi, iar acţiunea se desfăşoară înainte ca cei doi să exploreze Țara de Nicăieri, respectiv Țara Minunilor.

Peter și Alice au un frate care moare într-un accident, tragedie de care părinții lor (Rose, interpretată de Angelina Jolie, și Jack, interpretat de actorul de culoare David Oyelowo) par să fie copleșiți. Cei doi frați încearcă să-și ajute părinții, atât cât le stă în putere,  să depășească acest necaz, însă până la urmă vor trebui să aleagă între siguranţa căminului şi imaginaţie şi să pornească fiecare în propria aventură.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

‏الممثله ⁦‪#AngelinaJolie‬⁩ في موقع تصوير فيلمها الجديد ⁦‪#ComeAway‬⁩ 🎥.

O postare distribuită de BuraStar For Movies & Tv Shows (@burastar) pe


“Come Away” este regizat de Brenda Chapman, care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film de animaţie cu “Brave”, în 2014.

Citeste si

Secretele frumuseții Angelinei Jolie

Angelina Jolie, probleme de sănătate grave după despărțirea de Brad Pitt: Am suferit de paralizie facială'

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati