Care este povestea rochiei de mireasă pe care Alina Binder a purtat-o în ziua nunții?

Nunta fostul principe Nicolae cu Alina Binder a avut loc pe 30 septembrie, la Sinaia, într-un cadru de poveste. Apariția miresei a fost așteptată cu nerăbdare de mulțimea de oameni, ținuta acesteia reușind să îi impresioneze pe cei care prezenți.

În ziua nunții cu fostul principe Nicolae, Alina Binder a optat pentru două rochii, una pentru ceremonia religioasă, iar cea de-a doua pentru petrecerea organizată la Cazinoul din Sinaia. Ambele ținute au fost create de un brand românesc.

Care este povestea rochiei de mireasă pe care Alina Binder a purtat-o în ziua nunții?

În spatele primei rochii pe care Alina Binder a purtat-o în ziua nunții se ascunde o poveste emoționantă, anumite detalii amintind de o persoană care ocupă un loc special în sufletul acesteia. Mai exact, broderia rochiei a fost realizată reinterpretând anumite elemente din portul tradițional al bunicii miresei.

Ambele ținute au impresionat prin simplitate și eleganță, foarte multe persoane asemănând rochiile purtate de Alina Binder cu cele pe care Meghan Markle le-a ales pentru ziua nunții. Rochiile i-au scos în evidență miresei ținuta subțire și trăsăturile delicate, iar voalul lung a fost detaliul care a completat imaginea de poveste.

“În procesul de creație am căutat surse de inspirație și referințe istorice, atât în ținutele purtate în România rurală a anilor trecuți, cât și în ținutele de mireasă occidentale, purtate de regalități. Alina a dorit să poarte ceva de inspirație tradițională și pentru că era cel mai aproape de sufletul ei, am ales ca pentru broderia rochiei să reinterpretăm elemente din portul tradițional al bunicii sale. Rochia este creată din 14 m de mikado de mătase, voalul din 4 m de tule de mătase, brodat manual, cu flori de câmp, preferatele Alinei. Ca detalii am folosit pe lângă broderie, nasturii îmbrăcați în mătase, manșetele desfăcute și pliseul care este un detaliu subtil, inspirat din ținutele de seară purtate de doamnele din perioada anilor 1800. Am decis ca cea de-a doua rochie să fie una fluidă, plisată manual, care va arăta spectaculos la petrecere, în timpul dansului.”, a explicat desigerul care a creat rochia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Principele Nicolae şi Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia. Galerie foto

Kinga Sebestyen, în pericol de a-și pierde vocea și vederea

Mesajul Prințului Paul și al Prințesei Lia pentru fostul Principe Nicolae și Alina Binder. Ce cadou le trimit viitorilor soți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete