Dana Budeanu consideră că nu toți copiii sunt frumoși. Ce spune despre oamenii care mint că fiecare copil că este frumos:„Nu poți să îi spui că e frumos când el e urât”

Dana Budeanu, cunoscută cratoare de modă și una dintre cele mai controversate vedete, a criticat în cadrul unui video oamenii care spun că toți copiii sunt frumoși

Vedeta a explicat de ce consideră că nu toți copiii sunt frumoși. Dana Budeanu este de părere că majoritatea copiilor preiau din trăsăturile părinților, iar dacă aceștia nu au un aspect plăcut, atunci, la rândul lor, copiii nu vor fi frumoși. Astfel, îi critică dur pe cei care susțin că toți copiii sunt frumoși.

«„ Toți copiii sunt frumoși' Nu-i adevărat! De ce trebuie să spun că toți copiii sunt frumoși? De ce trebuie să spun „Ce drăguță e aia mică' Aoleu…cine-i Chucky? Eu nu trebuie să spun asta. Nu trebuie să spui că toți copiii sunt frumoși, pentru că părinții…'

„Nu-i adevărat, toți părinții își iubesc copiii'. Stați măi, stați! Ce treabă are iubirea cu frumusețea? N-are nicio treabă. Normal, îi adoră, dar noi ăștia care nu avem nicio treabă, nu trebuie să mă duc să spun „Băi, e superb copilul(…) ce a pățit cu urechile?'.

Nu trebuie să spui. De ce spuneți? De ce sunteți nesimțite? „Ce copil! Seamănă cu tine.'Păi uită-te în oglindă. Ăla știe că e urât și tu îi spui că seamănă copilul cu el, leit. E frumos copilul, n-are cum, că seamănă cu el, e urât, ca el. Nu poți să îi spui că e frumos când el e urât .», a afirmat Dana Budeanu.

dana-budeanu-operatii-estetice-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Dana Budeanu a vorbit despre bărbații geloși

Dana Budeanu a vorbit într-un alt video și despre bărbații care prezintă sentimente de gelozie, explicând că gelozia la bărbați izvorăște dintr-un sentiment de inferioritate față de alți bărbați.

De aceea, consideră că o femeie nu are ce căuta lângă un astfel de bărbat, care nu este capabil să dea dovadă de putere și stimă de sine crescută.

« Nu există gelozii! „E gelos el, nu suportă să se uite cineva așa la mine'. Ți-ai luat, iei ce ai pe tine și ai ras-o. Nu există asta. „E gelos', nu, e un frustrat! Bărbații șmecheri nu sunt geloși. Păi pe ce să fie? Păi el e gelos pentru că el e nașpa.

Ce bărbat șmecher e gelos? „Nu suportă așa să se uite alții'. Alooo! Păi dacă el ar fi șmecher, nu ar avea nicio problemă cu alții, că ăia sunt mai fraieri, nu? Iar dacă nu, înseamnă că e un fătălău .», a spus Dana Budeanu în mediul online.

Citește și:

Dana Budeanu l-a jignit pe Maurice Munteanu. Cum a răspuns juratul de la „Bravo, ai stil!'

Cătălin Botezatu nu s-a mai ascuns. Ce a spus despre Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei'

Dana Budeanu le atacă pe femeile care nu recunosc că au operații estetice: „Toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze'

„Însărcinată nu înseamnă handicapată'. De la ce s-a apucat Dana Budeanu să arunce cu noroi în dreapta și în stânga?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete