„Însărcinată nu înseamnă handicapată”. De la ce s-a apucat Dana Budeanu să arunce cu noroi în dreapta și în stânga?

„Însărcinată nu înseamnă handicapată”. De la ce s-a apucat Dana Budeanu să arunce cu noroi în dreapta și în stânga?

De data aceasta, în ițele Danei Budeanu a intrat nimeni alta decât Laura Cosoi, despre cate toată lumea știe că-i este prietenă.
Așa și ce? De când Dana Budeanu a decis să menajeze pe cineva. Brunetei i s-a us pata pe Cosoi pentru că, în accepțiunea ei, blonda a uitat de ea de când este mamă.

„Odată cu sarcina și nașterea, nu știu ce ai pățit tu. Te-ai transformat în această plăpândă, a cărei viață de femeie s-a terminat, și moare din momentul în care a rămas însărcinată și a născut. Tu mai ții minte cum erai cand erai cu Smiley? Erai bine rău de tot! Pentru mine, care te cunosc, să te văd în langoșii ăia în picioare? Alea nu sunt sandale, sunt ceva inventat special să distrugă porcine. N-ai cum sa porți așa ceva!. Tu ești mișto și natural. Tu erai o bună!', a tunat Dan Budeanu.

„Nu e rușinos să fii bună, să fii sexy, să-ți pese de tine', a conchis fosta vedeta Pro TV.

Deși pare ireal ce o să spunem în continuare: Dana Budeanu laudă pe cineva. Mare câștigătoare este: „Anca Serea este mama tuturor mamelor. Ea e o femeie care merge pe tocuri toată sarcina. Însărcinată nu înseamnă handicapată. E un exemplu de eleganță în timpul sarcinii și nu numai', a ținut să menționeze stilistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete