Dana Budeanu le atacă pe femeile care nu recunosc că au operații estetice: „Toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze”

Dana Budeanu le atacă pe femeile care nu recunosc că au operații estetice. În emisiunea ei online, creatoarea de modă le-a criticat aspru pe doamnele care apelează la medicul estetician și nu admit asta.

„Revenim la astea. Amețitele pă operații. Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza. Li s-au umflat buzele când erau însărcinate și când au slăbit au rămas cu buzele mă. Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck. Se vede.

Ți-ai băgat în gură și se vede. Când te uiți din profil… toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze, băgate în față. Două branțuri așa, pur și simplu. Se vede. De ce minți că n-ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai?', a spus Dana Budeanu în cel mai nou episod din emisiunea ei online.

dana-budeanu-operatii-estetice-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În trecut, Dana Budeanu a recunoscut ce operație estetică are. „Este aberant să nu acceptăm că medicină evoluează, să ignorăm acest lucru. Sfatul meu este să nu faceți rabat la bani și la specialiști când vine vorba despre o astfel de intervenție. Mi-ar fi un pic teamă, însă, de orice intervenție care are legătură cu față. Să îmi refac sănii nu mi-a fost frică, pentru că voiam să revin la sănii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan și sunt foarte mulțumită.', spunea aceasta în urmă cu mai mulți ani.

„Vedetele din afară, care arăta într-un mare fel, sunt operate de acelaşi medic. Nu te duci la şapte doctori să îţi facă tot felul de intervenţii. Trebuie să existe un istoric, să ştie cât şi ce să bage… Exact ca la dentist. 99% dintre vedetele din România şi-au distrus faţa. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Asta se face încet, încet, treptat, în ani. Pentru că substanţa trebuie să se obişnuiască în ţesut, se adaugă câte puţin. Depunerile alea pe care le aveţi voi nu se mai pot repara. Sunteţi oribile, desfigurate! Trebuie să fie un echilibru, mai susținea ea legat de operațiile estetice.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete