Dan Negru, mesaj dur pentru copiii care “își aruncă” părinții în aziluri de bătrâni

Dan Negru, mesaj dur pentru copiii care își aruncă părinții în aziluri de bătrâni

În ziua în care Zina Dumitrescu a murit, Dan Negru a avut o reacție incredibilă. Dan Negru, mesaj dur pentru copiii care își aruncă părinții în aziluri de bătrâni.

Prezentatorul TV l-a criticat dur pe Cătălin Negreanu pentru că și-a părăsit mama, în ultimii ani din viață, într-un azil.

“Nu e politically-correct, dar i-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții în aziluri de bătrâni! Dostoievski o zicea bine: “Pentru că singurătatea e locul de joacă al diavolului, la bătrânețe, gologanii sunt mai de preț decât copiii…”. Cu Zina Dimitrescu pe când râdea în show-uri de divertisment”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Nu e politically-correct dar i-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții in aziluri de bătrâni ! Dostoievski o…

Publicată de Dan Negru – Oficial pe Joi, 28 martie 2019

Zina Dumitrescu a încetat din viață la 82 de ani în azilul unde și-a petrecut ultimii ani din viață, în urma unui stop cardio-respirator.

“Creatoarea de modă nu a mai făcut față problemelor de sănătate cu care se confrunta, însă nici nu-și mai dorea să lupte pentru viața sa: Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem', a declarat în urmă cu câteva săptămâni directorul azilului, Ioan Casian, pentru click.ro.

 

Foto;facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete