Dan Negru și afacerea care îl umple de bani. Cu ce se mai ocupă faimosul om de televiziune?

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România. Datorită experienței sale pe care a dobândit-o de-a lungul timpului, dar și a carismei de care a dat dovadă, oamenii din întreaga țară i-au găsit un loc în inima lor.

Dan Negru nu trăiește doar din salariul obținut din emisiunile pe care le-a prezentat. Veniturile sale au crescut considerabil datorită unei pasiuni de care nimeni nu știa până acum.

Prezentatorului TV îi intră mii de euro în buzunar după ce s-a apucat de o afacere în domeniul agriculturii. Acesta deține un teren de care are grijă anual și în acest fel își suplimentează veniturile în mod uimitor.

Surse din apropierea lui Dan Negru au mărturisit că agricultura este una dintre cele mai râvnite pasiuni ale sale, aceasta fiind o „moștenire' din partea bunicilor săi. Un lucru demn de admirat este că omul de televiziune nu se sfiește să muncească pe teren alături de angajații săi, semn că îi place ceea ce face și face din plăcere.

„Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua', au apropiați ai lui Dan Negru pentru Playtech.ro.

Cu ocazia Rusaliilor, Dan Negru și-a adus aminte de o întâmplare nefericită de acum șapte decenii care s-a petrecut în Bărăgan, de Rusalii, iar părinții și bunicii lui au fost martori. El a spus fanilor săi că această poveste ar fi un subiect extrem de bun pentru un film.

„De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau chiaburi'- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta… Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii', a fost mesajul prezentatorului TV pe contul personal de Facebook.

Ulterior, zecile de hectare pierdute de părinții săi au fost recuperate în instanță după o lungă perioadă de procese. Dan Negru este acum proprietarul terenurilor din zonele Bobda și Baloc (Timișoara) și își dorește să le lase moștenire mai departe fiului său, Bogdan.

„Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua. Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui', au mai adăugat apropiații acestuia potrivit sursei mai sus menționate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete