Cum arată și cu ce se ocupă Gabi Jugaru de când a dispărut de la TV. Ce a ajuns să facă acum

În urmă cu ani de zile, Gabi Jugaru era prezent săptămânal pe micul ecran. El făcea întotdeauna farse. De o bună perioadă de timp, acesta a dispărut de pe micul ecran și s-a dedicat afacerii sale. 

Publicul îl știe pe Gabi Jugaru din perioada când era 'regele păcălelilor'. Acesta l-a văzut într-o perioadă pe Jugaru într-o altă postură, aceea de cântăreț. Iată că acum surprinde din nou. A dispărut de pe micul ecran de ani de zile și e antreprenor.

„Mi-am deschis de trei ani o firmă care oferă servicii profesionale de întreținere a mașinii și sunt mulțumit. E cam greu ca vedetă, nu dau scandal la public, divorțuri și așa mai departe, ce am văzut că se vinde în ziua de astăzi. 

Cu businessul pe care mi l-am deschis fac mașini de expoziție, de exemplu pun folie de protecție pentru autoturisme care durează zece ani, precum și aranjarea tapițeriei, dar și polisharea farurilor și nu numai. Am investit în afacerea aceasta în jur de 20.000 de euro, fără spațiu. Este o afacere care a crescut singură', a declarat Gabi Jugaru pentru impact.ro. 

A avut discuții pentru a reveni la TV

Gabi Jugaru își dorește să revină pe micul ecran însă nu a primit o propunere tentantă.

„Nu am renunțat de tot la televiziune, în aceștia trei ani, de când am afacerea deschisă, au mai existat tot felul de discuții cu diverse televiziuni, mai mici, însă nu am fost de nicio propunere. Așa puteam să fac ca și ghiocelul să apar dar nu am vrut, am refuzat din start acest lucru. Dar, da, mi-e dor de televiziune', a mai spus Gabi Jugaru, pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete