Dan Helciug, dat de gol chiar de fiul său: „Și-a făcut implant de păr”

 

Nimeni nu a știut că Dan Helciug a apelat la o intervenție pentru a-și reface podoaba capilară. Ei bine, secretul cântărețului a fost dezvăluit chiar de fiul său. Invitat în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, Dan Helciug a venit alături de băiatul lui în vârstă de 10 ani, pe nume Luca. 

Dan Helciug și-a făcut implant de păr

Copilul a mărturisit că tatăl său și-a făcut implant de păr. Vestea l-a luat prin surprindere pe Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului, care s-a declarat șocat.

Am făcut implantul acum un an de zile, la dl dr. Felix Popescu. Îmi căzuse părul din cauza stresului și am recurs la un implant cu propriul păr. De altfel, sunt în continuare sub tratament. Iau antioxidanți, stimulente pentru piele și păr și folosesc șampoane pe bază de cafeină… O perioadă nu am vrut să se știe că am făcut această intervenție, pentru că nu arătam prea bine (râde). Dar într-o lună și jumătate totul a reintrat în normal. Secretul acum este diminuarea stresului și tratamentul de care trebuie să te ții ', a mărturisit Dan Helciug.

Ce reacție va avea Cosmin Seleși, atunci când Dan Helciug îi va recomanda implantul de păr, telelespectatorii Antenei 1 vor afla într-o nouă ediție a show-ului „Aici eu sunt vedeta'.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Dan Helciug, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a reacționat Liviu Arteni după ce a aflat că Israela a murit? Sora lui a făcut declarații surprinzătoare: „A urlat și a țipat. A trăit șocul vieții lui'

Care a fost varianta originală a celebrei melodii a lui Luigi Ionescu, „Lalele'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete