Dan Bittman, noi declarații despre viața lui amoroasă după ce a fost văzut cu Denise Rifai: „Toate greșelile din relații au fost ale mele”

Dan Bittman e în centrul atenției după ce a fost văzut în compania lui Denise Rifai la un eveniment monden. Recent, și Ioana Popescu, cea care e poreclită „devoratoarea de fotbaliști', a făcut declarații intime despre amorul cu el. Acum, cântărețul spune că nu e singur, că îi are pe cei dragi alături.

Zilele trecute, Dan Bittman a participat la un eveniment din București, unde Cătălin Botezatu și-a prezentat o nouă colecție de haine. Acolo, artistul a vorbit despre întâlnirea cu creatorul de modă, dar și despre viața lui amoroasă.

„Am avut chef să ies și să mă văd cu o grămadă de prieteni. M-am revăzut cu Botezatu după foarte multă vreme. Cătălin era asociat la un bar de pe Calea Moșilor și eu fusesem invitat de Aura Urziceanu. Atunci ne-am cunoscut. Sunt povești, multe povești. Eu zic că e mult 80% (n.r.: dintre femei, întrebată de reporter cum e să fie dorit de atâtea doamne și domișoare) să mă iubească. Mă simt bine în pielea mea. Unele doamne au o părere bună despre mine, celelalte au greșit definitiv și irevocabil.

Toate greșelile din relații au fost ale mele. Nu sunt singur. Am și trei băieți minunați. Ne facem programul împreună. Plus că meseria pe care o am mă face să fiu în mijlocul oamenilor. Nu pot vorbi de singurătate', a povestit Dan Bittman într-un reportaj difuzat de Prima TV.

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la eveniment

Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși împreună la un eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Prezentatoarea de la Kanal D și cântărețul au stat la discuții toată seară.

Când vine vorba despre viața sa privată și cea amoroasă, Denise Rifai este întotdeauna foarte discretă. În aceeași situație este și Dan Bittman, care după despărțirea de mama copiilor lui nu a mai vorbit despre partenerele sale. Marți, 11 octombrie, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai și artistul au fost surprinși în timp ce stăteau împreună și discutau foarte atent la un eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Denise Rifai și Dan Bittman au ieșit de mai multe ori afară, iar mulți au crezut că au plecat împreună, potrivit Click!.

Dan Bittman s-a despărțit în 2016 de Liliana Ștefan, cu care a trăit o poveste de iubire timp de 25 de ani, și au împreună trei băieți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete