Gabriela Cristea, de urgență cu fiica cea mare la spital: „Încă e un pic apatică pentru că e slăbită”

Gabriela Cristea a mers la spital cu fiica sa cea mare, Victoria, după ce aceasta nu s-a simțit deloc bine. Prezentatoarea s-a îngrijorat și a vrut ca micuța să fie supravegheată de medici.

Ca orice mamă, Gabriela Cristea s-a speriat foarte tare atunci când a văzut că fetița ei nu se simte bine. Victoria a făcut indigestie și a dus-o la spital, unde i-a administrat tratament intravenos. Micuța a fost foarte curajoasă și a stat să i se facă injecția.

„Am fost cu Victoria (n.r. la spital), care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost supercurajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos. În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine', a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

gabriela-cristea-si-fetitele-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Gabriela Cristea și-a mutat fetițele la grădiniță de stat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să își retragă fetițele de la grădinița privată și să le ducă la una de stat. Soțul prezentatoarei de la Antena Stars a explicat de ce au făcut această alegere.

„Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă… Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit. Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum… care este efortul financiar', a declarat Tavi Clonda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete