Cursuri pentru parinti: „Cum sa cresti un copil fericit”

copil
In cadrul modulelor interactive de cate 2 ore, programul pune la dispozitia parintilor cele mai noi descoperiri stiintifice despre relatiile fericite cu cei mici. Participantii vor avea ocazia de a se descoperi si intelege pe ei insisi ca oameni si parinti si vor gasi instrumente practice pe care le pot aplica in educarea copilului lor.

Cursul cuprinde urmatoarele module: „Cine esti tu ca parinte?”, „In burtica – modul pentru gravide”, „Parintii si gandirea lor” ( I si II), „Parenting-ul e munca in echipa”, „Copiii si inteligenta”, „Copiii si fericirea’, „Copii si emotia” (I si II), „Efectul profetiei autoimplinite” (I si II) si „Copilul Moral”.

Primul modul – „Cine esti tu ca parinte? / Cele 5 butoane magice ale emotiei si felul in care ele influenteaza dezvoltarea copilului tau” – va avea loc joi, 14 iulie, la sediul Stem Sure (Str. Rândunelelor nr. 9, Bucuresti), intre orele 17.30 si 19.30.

Pentru a celebra parteneriatul dintre Stem SURE si Mind Learners Baby, acest prim modul este GRATUIT pentru clientii Stem SURE!

Costul urmatoarelor module este de 80 RON/persoana/modul.
Modulelele au tematici distincte – parintii pot alege sa participe la unul sau la mai multe, in functie de interesele si optiunile fiecaruia.

Inscrierea, la adresele: parenting@mindlearners.ro si parenting@stemsure.ro.

Despre Stem SURE
Stem SURE este compania de recoltare a celulelor stem care detine caracteristici unice, pe care majoritatea companiilor de profil din Sud-Estul Europei le pot oferi doar separat. Stem SURE este singura companie din Romania si din Sud-Estul Europei care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen mediu de 36 de ore.

Despre Mind Learners
Mind Learners este o companie de training si coaching care utilizeaza cele mai noi concepte din neuro-stiinta pentru sustine indivizii si organizatiile in dezvoltarea lor. Mind Learners Baby este divizia de cursuri dedicate special parintilor, a carei misiune este sa ofere acestora instrumente si informatii de ultima ora pentru cresterea copiilor lor.
 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri