Cursuri pentru parinti: „Cum sa cresti un copil fericit”

Cursuri pentru parinti: „Cum sa cresti un copil fericit”

copil
In cadrul modulelor interactive de cate 2 ore, programul pune la dispozitia parintilor cele mai noi descoperiri stiintifice despre relatiile fericite cu cei mici. Participantii vor avea ocazia de a se descoperi si intelege pe ei insisi ca oameni si parinti si vor gasi instrumente practice pe care le pot aplica in educarea copilului lor.

Cursul cuprinde urmatoarele module: „Cine esti tu ca parinte?”, „In burtica – modul pentru gravide”, „Parintii si gandirea lor” ( I si II), „Parenting-ul e munca in echipa”, „Copiii si inteligenta”, „Copiii si fericirea’, „Copii si emotia” (I si II), „Efectul profetiei autoimplinite” (I si II) si „Copilul Moral”.

Primul modul – „Cine esti tu ca parinte? / Cele 5 butoane magice ale emotiei si felul in care ele influenteaza dezvoltarea copilului tau” – va avea loc joi, 14 iulie, la sediul Stem Sure (Str. Rândunelelor nr. 9, Bucuresti), intre orele 17.30 si 19.30.

Pentru a celebra parteneriatul dintre Stem SURE si Mind Learners Baby, acest prim modul este GRATUIT pentru clientii Stem SURE!

Costul urmatoarelor module este de 80 RON/persoana/modul.
Modulelele au tematici distincte – parintii pot alege sa participe la unul sau la mai multe, in functie de interesele si optiunile fiecaruia.

Inscrierea, la adresele: parenting@mindlearners.ro si parenting@stemsure.ro.

Despre Stem SURE
Stem SURE este compania de recoltare a celulelor stem care detine caracteristici unice, pe care majoritatea companiilor de profil din Sud-Estul Europei le pot oferi doar separat. Stem SURE este singura companie din Romania si din Sud-Estul Europei care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen mediu de 36 de ore.

Despre Mind Learners
Mind Learners este o companie de training si coaching care utilizeaza cele mai noi concepte din neuro-stiinta pentru sustine indivizii si organizatiile in dezvoltarea lor. Mind Learners Baby este divizia de cursuri dedicate special parintilor, a carei misiune este sa ofere acestora instrumente si informatii de ultima ora pentru cresterea copiilor lor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri