Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare


Multe dintre cuplurile noastre preferate de la Hollywood s-au cunoscut pe platourile de filmare. Află care sunt câteva dintre acestea urmărind videoclipul de mai sus!

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

 

#1 EVA MENDES ȘI RYAN GOSLING:

Actorii Eva Mendes și Ryan Gosling s-au cunoscut în anul 2011, pe platourile de filmare ale peliculei The Place Beyond the Pines ai cărei protagoniști au fost. Cuplul are împreună două fiice, Esmeralda Amada, 4 ani, și Amada Lee, 3 ani.

Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de relația și familia lor. Într-un interviu mai vechi pentru E! News, actrița mărturisea:

Nu simt că am totul în echilibru. Mă adaptez pe parcurs. Este bine să ai un sistem de susținere bine pus la punct.

Eu am alături atât familia mea, cât și pe a lui Ryan. Asta contează enorm pentru mine.”

#2 BLAKE LIVELY ȘI RYAN GOSLING:

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au cunoscut în anul 2010, pe platourile de filmare ale peliculei Green Lantern, şi s-au căsătorit doi ani mai târziu, într-o ceremonie privată.

Cuplul are împreună trei fiice, James Reynolds (4 ani), Inez Reynolds (2 ani) și pe mezina al cărei nume perechea încă nu l-a făcut încă public.

Luni, 16 martie 2020, Ryan și Blake au donat un milion de dolari organizațiilor Feeding America și Food Banks Canada, organizații menite să-i ajute pe cei expuși pandemiei de coronavirus.

„COVID-19 a avut un impact brutal asupra vârstnicilor, dar și asupra familiilor cu venituri reduse.

Eu și soția mea Blake vom dona 1 milion de dolari organizațiilor Feeding America și Food Banks Canada, a scris actorul de origine canadiană, în mediul online.

Restul cuplurilor care s-au cunoscut pe platourile de filmare le găsiți în videoclipul de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro / Hepta.ro

Citește și:

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Artista a fost diagnosticată cu tulburare bipolară! „Sufăr de probleme de natură mentală”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete