Naștere naturală sau cezariană? Cum va naște Laura Cosoi: „Important e să fim în siguranță și sănătoși”

Laura Cosoi și fiica ei RitaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actrița Laura Cosoi (38 de ani) și soțul ei, Cosmin Curticăpean, dezvăluiau nu cu mult timp în urmă că vor deveni din nou părinți.

Naștere naturală sau cezariană? Cum va naște Laura Cosoi: „Important e să fim în siguranță și sănătoși”

Naștere naturală sau cezariană? Laura Cosoi a răspuns curiozității urmăritorilor ei. Actrița se pregătește să aducă al doilea copil pe lume în timpul pandemiei de coronavirus.

Este extrem de emoționată și nerăbdătoare să-și strângă în brațe a doua fiică. „Mă îndrept cu pași repezi spre momentul nașterii și parcă nici nu-mi vine să cred că e așa aproape.

Nu pot să spun că am emoții, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ține pe cea mică în brațe, de a o aduce acasă și de a ne bucura toți de ea e din ce în ce mai puternică”, a povestit Laura Cosoi.

„Ca și rândul trecut, voi naște natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, și mă bucur că voi avea alături de mine aceeași echipă ca și la prima naștere. Ah, ce norocoasă sunt!

Trăim, într-adevăr, o situație specială, dar venirea pe lume a unui copil e mereu motiv de bucurie, așa că important e să fim în siguranță și sănătoși!

Mă tot gândesc, oare a doua naștere naturală poate fi atât de diferită de prima sau?”, a mai scris Laura, în mediul online.

Laura Cosoi se vede mamă pentru a treia oară: „Chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”

Deși nici nu a născut, Laura Cosoi și soțul ei se gândesc deja la un al treilea copil, sperând că vor bine-veni și un băiețel.

„N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei.

„Ne completăm foarte bine. Suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că …

Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel.

Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a adăugat vedeta, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Laura Cosoi a redecorat camera fiicei sale. „Ne-am dorit o cameră cu un design inspirat din natură”

Cum se menține Laura Cosoi în formă, deși nu face sport? Nu-i lipsesc aceste produse din alimentație

Cum arată Laura Cosoi fără machiaj? Uite ce face pentru a întârzia apariția primelor semne ale îmbătrânirii: Am început cura de…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete