Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

În prezent, Meghan Markle și Kate Middleton sunt despărțite de un Ocean, Atlanticul mai precis, însă chiar și când locuiau în același palat, relația lor era una complicată.

În biografia Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of the Modern Royal Family, reporterii regali Omid Scobie și Carolyn Durand dezvăluie noi detalii privind relația dintre ducese.

Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

„Mi s-a spus că pur și simplu nu s-au potrivit. Că nu aveau atât de multe lucruri în comun”, spune Katie Nicholl, pentru ET.

„Iar acest lucru este reiterat în noua biografie. Aparent, Kate a simțit că nu au nimic altceva în comun în afara faptului că locuiau în același palat.”

Cuplurile au locuit la Palatul Kensington înainte ca Meghan și Harry să-și oficializeze relația în luna mai a anului 2018.

Ducii de Sussex ar fi simțit că William și Kate nu au făcut suficiente eforturi pentru ca Meghan să se simtă binevenită în familia regală.

„I-au invitat la masă și au găzduit cuplul în perioada sărbătorilor de iarnă de după logodna lor, iar Kate ar fi gătit mâncărurile vegane pe care Meghan le iubește”, a adăugat Nicholl.

„În mod clar, ducii de Cambridge au simțit că s-au străduit, dar evident, Meghan și Harry nu au crezut că s-au străduit suficient. O sursă apropiată lui Harry a spus că au simțit că nu li s-a întins covorul roșu.”

„Meghan și Harry au simțit că sunt ei împotriva palatului și împotriva lui William și Kate”

William și Kate au invitat perechea în locuința lor din Norfolk, Anglia, o onoare rară, mai ales pentru cineva din afara familiei regale.

„De ziua de naștere a lui Meghan, spre exemplu, Kate a trimis flori. I s-a părut un gest frumos, însă Meghan a simțit, din nou, că nu a fost suficient”, mai adaugă Nicholl.

„Un lucru care reiese din această carte este că Meghan și Harry au simțit că sunt ei împotriva palatului și împotriva lui William și Kate. În unele fragmente, Harry se simțea chiar împotriva propriului tată.”

Biografia nu este autorizată, reprezentanții perechii regale declarând că nu au fost intervievați de scriitorii ei.

Ducii de Sussex au insistat că materialul este rezultatul „propriilor experiențe ale scriitorilor în calitatea lor de membri ai corpului presei regale”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Înainte de căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle plătea paparazzi ca s-o fotografieze în restaurant

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Elenei Udrea! Eva Maria, fotografiată într-o ipostază haioasă

O cântăreață celebră a dezvăluit că a plătit prostituate pentru a întreține relații sexuale cu ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete