Cum va fi vremea de Revelion

Pentru că o parte dintre restricții au fost anulate, se anunță un sfârșit de an cu mai multă distracție și într-o atmosferă specifică petrecerilor, așa cum am fost obișnuiți ani la rând, astfel că pe toți ne interesează cum va fi vremea de Revelion…

Conform directorului general al ANM, Elena Mateescu, Crăciunul nostru nu va fi ca în povești, cu fulgi mari de zăpadă și troiene de un alb imaculat…”la cum se prezintă la acest moment datele meteo, este puțin probabil să avem zăpadă de Crăciun.”

Temperaturile în preajma Crăciunului, după datele pe care specialiștii le au până acum, vor fi mai ridicate decât este normal. Așadar vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit.

De Crăciun ar trebui să avem temperaturi cuprinse între minus 3 grade prin depresiuni, cel mult 3 grade în Bucureşti şi Vestul Ţării şi 5 grade pe litoral.

După 20 decembrie și în intervalul dintre Crăciun și Anul Nou am putea avea parte de ninsori pe arii extinse la nivelul întregii țări.

De Revelion cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii ţări.

Mediile valorilor termice se vor situa între 27 decembrie 2020– 3 ianuarie 2022 în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii ţări.

În Muntenia și în București se vor semnala averse de ploaie pe parcursul zilei de 31 decembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în perioada 4-10 ianuarie, acestea putând fi, în zona deluroasă cu precădere, în general moderate cantitativ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri