Cum sunt influențate zodiile de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței? Efectele se vor simți până în luna octombrie!

Cum sunt influențate zodiile de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței

Pe lângă Luna Plină în Pești, un alt eveniment astrologic important al acestei săptămâni este intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței. Toate zodiile vor fi influențate de acest aspect, iar efectele se vor simți până în luna octombrie.

Cum sunt influențate zodiile de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței?

Planetele Mercur și Venus au intrat în zodia Balanței pe data de 14 septembrie, iar acest eveniment astrologic va fi resimțit de fiecare semn zodiacal până la începutul lunii octombrie. Urania îți spune ce schimbări pot să apară.

BERBEC

Intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței le va fi de folos Berbecilor. Aceștia vor putea să pună capăt unor conflicte cu partenerul de viață sau cu diferiți colaboratori. Vor trata totul cu calm și diplomație și vor reuși să întoarcă situația în favoarea lor.

TAUR

Taurii care au probleme de sănătate sau care vor fi nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor în perioada imediat următoare se vor bucura de un sprijin important atât din punct de vedere fizic, cât și moral, iar toate astea se vor întâmpla datorită intrării planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței.

GEMENI

De pe 14 septembrie, atunci când planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței, și până la începutul lunii octombrie, Gemenii se pot bucura de noutăți în sfera sentimentală. Poate să apară o nouă poveste de dragoste, o relație intensă, iar anumiți nativi chiar pot lua în calcul posibilitatea de a deveni părinți.

RAC

În ceea ce îi privește pe Raci, intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței va influența sectorul casei și pe cel al familiei, însă nu vor avea loc evenimente importante și de natură să îi solicite foarte mult pe acești nativi.

Pentru Lei, intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței va duce la o îmbunătățire a sectorului comunicării și învățăturii. Cei născuți în această zodie vor asimila mai ușor anumite informații, se vor exprima cu mai multă lejeritate în public și, dacă vor susține examene, au șanse mari să obțină rezultate spectaculoase.

FECIOARĂ

Intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței le poate aduce Fecioarelor mici câștiguri și o posibilă rezolvare a anumitor nereguli.

BALANȚĂ

Planetele Mercur și Venus vor intra în zodia lor și le vor da celor născuți în zodia Balanță posibilitatea de a-și regăsi echilibrul financiar. Pot scăpa de problemele cu banii și de stresul provocat de acestea.

SCORPION

Pentru Scorpioni urmează o perioadă în care vor ieși la lumină o mulțime de secrete sau faptele care până acum le-au fost ascunse. Mai mult decât atât, intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței îi va ajuta pe acești nativi să înțeleagă mai bine anumite lucruri din trecut și să aibă o viziune nouă asupra prezentului.

SĂGETĂTOR

Datorită intrării planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței, Săgetătorii vor deveni mult mai diplomați în relațiile cu prietenii, iar acest lucru va fi în avantajul lor.

CAPRICORN

Viața Capricornilor este pe cale să se schimbe, iar acest lucru va fi influențat și de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței. Efectele pozitive se vor vedea la nivelul casei a X-a, responsabilă de notorietatea și puterea acestor nativi.

VĂRSĂTOR

În ceea ce îi privește pe Vărsători, astrele au planuri mari pentru acești nativi. Până octombrie, Vărsătorii se vor bucura de un progres al minții și învățăturii, de împlinire, iar toate aceste lucruri se vor întâmpla și datorită intrării planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței.

PEȘTI

Peștii vor știi cum să profite de fiecare oportunitate, iar intuiția lor va fi influențată și de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Balanței. Până în luna octombrie contextul astral le este favorabil acestor nativi.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Luna Plină în Pești aduce surprize și schimbări majore pentru toate zodiile. Previziunile Uraniei

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 septembrie 2019

Horoscop septembrie 2019. Sfatul lunii: Poartă-te cu ceilalți așa cum ai vrea să se poarte ei cu tine!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop