Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 septembrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalele aspecte astrologice ale săptămânii – Mercur și Venus în Balanță și Luna Plină în Pești – ne vor influența puternic în mai multe sectoare ale vieții.

BERBEC

Contextul astral al săptămânii 14-20 septembrie 2019 favorizează dialogurile menite să soluționeze problemele de cooperare sau de conflict între voi și partenerul de viață, colaboratori. În această perioadă, va fi nevoie să vă dedicați activităților care nu vă fac plăcere, motiv pentru care veți percepe această etapă ca una de constrângere și de asumare a obligațiilor obositoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Contextul astral al perioadei care urmează le dă celor care se confruntă cu diferite afecțiuni sau celor care se vor supune unor tratamente solicitante, operații, un important sprijin fizic și moral. Unora dintre voi, celor mai tineri, viața le pregătește un prag major pe care, dacă nu îl vor trece, vor fi obligați să mediteze exact asupra acestei condiții pe care, în prezent, o ignoră sau o tot amână.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al perioadei 14-20 septembrie 2019 va introduce un suflu nou în sectorul relațiilor sentimentale: speranță, nașterea unei idile, trăiri intense, plăceri împărtășite alături de cel/cea dragă, satisfacții în plan emoțional. De asemenea, în zilele care urmează, vă veți concentra pe chestiuni financiare care nu se rezolvă simplu și pentru a căror rezolvare aveți nevoie să vă consultați cu cineva, mai ales că este vorba de niște constrângeri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii 14-20 septembrie 2019 va accentua o serie de trăiri și stări de spirit speciale, dar și unele vulnerabilități (emotivitate sportivă, sensibilitate accentuată). Veți avea tendința să puneți lucrurile la punct, să faceți precizările necesare ori de câte ori veți avea prilejul și mai ales să dați răspunsuri clare, fără echivoc, tranșante și, poate, chiar, fără drept la replică celor cu care ați avut până acum dispute.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Contextul astral al săptămânii 14-20 septembrie 2019 solicită sectorul digestiv și osos.  Vindecările decurg greu, organismul răspunde greu în cazul administrării unor tratamente sau al aplicării unor proceduri medicale. Vestea bună este că veți avea motiv să vă entuziasmați pentru progresele și succesele înregistrate ca rezultat al determinării cu care ați acționat.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În perioada următoare, contextul astral influențează sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Sunt favorizate micile câștiguri sau acele reglementări care „dreg' câte o neregulă. Manifestați reticențe față de o persoană sau un grup de apropiați pentru care nu mai arătați entuziasmul, încrederea și simpatia de altă dată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI 

BALANȚĂ

Contextul astral care începe pe 14 septembrie vă va da posibilitatea ca, până în octombrie, să găsiți soluții de echilibrare financiară. Sunt posibilie crize de orgoliu sau de vanitate în relațiile cu un prieten sau cu un grup pe fondul unor secvențe în care ați avut impresia că nu sunteți apreciați la justa valoare, că sunteți marginalizați sau că asupra voastră se exercită presiuni morale. Cariera poate cunoaște un moment plăcut, apreciere, laudă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Contextul astral al perioadei următoare scoate la lumină fapte, idei, intenții, manevre care nu v-au fost dezvăluite ori pe care nu le-ați putut înțelege. Este un moment în care veți reflecta la toate cele de mai sus care reevaluează trecutul și aruncă o lumină nouă asupra prezentului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Începând cu această săptămână și până spre sfârșitul anului, contextul astral se va modifica simțitor. Deși sunteți nemulțumiți, nu veți arăta acest lucru și veți continua să susțineți activitățile ce vă revin, ca și în trecut, doar că atenția voastră la posibilele abuzuri sau derapaje va fi sporită. Puteți avea succes, vă puteți remarca ori puteți fi mândri de felul în care progresează șlefuirea voastră profesională.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 14-20 septembrie 2019, aveți ocazia să vă completați activitatea curentă cu o alta mai plină de satisfacții și mai bine remunerată. Puteți face o criză de orgoliu dacă este vorba de un beneficiu sau de un avantaj pe care l-ați putea obține dar pe care nu-l puteți accepta din cauza condițiilor care vi se impun.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 14-20 septembrie 2019, evitați dialogurile pe teme importante sau implicarea, prin acceptări definitive ale unei oferte: undeva s-ar putea ascunde o constrângere sau exercita abuziv autoritatea cuiva.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Perioada 14-20 septembrie 2019 este marcată de posibilă întristare sau amărăciune născută din micile neconcordanțe ale vieții de fiecare zi care pot trăda disfuncții într-o relație afectivă sau care pot fi doar exagerate de sufletul vostru. Firește, indicat este să nu vă lăsați pradă momentelor de cumpănă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal