Luna Plină în Pești aduce surprize și schimbări majore pentru toate zodiile. Previziunile Uraniei

Luna Plină în Pești

Luna Plină în Pești va avea loc în dimineața zilei de 14 septembrie 2019, mai exact la ora 7.36. Acest aspect format de Lună aduce în discuție, pe de o parte, nevoia de a avea grijă, atât față de noi, cât și față de ceilalți, pe de altă parte – problemele de sănătate și emoțiile noastre. Aspectul astral ne ajută să renunțăm la lucrurile și oamenii care nu ne fac bine.

 

Urania ne spune cum influențează Luna Plină în Pești fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Luna Plină în Pești va avea, în cazul vostru, un puternic impact asupra stării de sănătate: discrete reacții organice care se vor reflecta într-un apetit scăzut. Unii dintre voi pot dezvolta sensibilitate digestivă cu o accentuare a senzațiilor de respingere a unor gusturi și mirosuri.

TAUR

Luna Plină în Pești din 14 septembrie vă aduce dorința de a vă proteja afectiv, de a nu risca ori de a nu vă compromite tihna, echilibrul și beneficiile unui mod de viață cultivat în ultimul timp. Refuz al trăirilor extreme, al sentimentalismului și al emoțiilor excesive care au darul de a vă tulbura și împiedica să vă vedeți de preocupările obișnuite.

GEMENI

Acest aspect format de Lună vă obligă să vă implicați în activități casnice plicticoase, obositoare care vă sustrag de la alte preocupări. Posibile mici tulburări ale modului de viață cotidian survenite din cauza unor reparații, modernizări, intervenții necesare la nivelul dotărilor tehnice ale casei și gospodăriei.

RAC

Luna Plină în Pești va da naștere unor frământări interioare născute din nevoia de a vă lămuri asupra unui subiect legat, în principal, de sănătate, de muncă sau de perspectivă profesională. Înainte de a lua o decizie, analizați cu atenție.

LEU

Pe fondul Lunii Pline în Pești, v-ați putea vedea obligați să luați măsurile necesare menite să pună capăt unor nereguli financiare sau să dați o replică clară celor care complică lucrurile în chestiunile de interes material.

FECIOARĂ

Pe fondul Lunii Pline în Pești din 14 septembrie, în dialogurile voastre cu asociații, colaboratorii, vă veți arăta radicali în decizii și fermi în opțiuni. Asta îi poate face pe unii să nu vă accepte soluția ori să încerce să vă păcălească prin subterfugii, de unde și un posibil joc „de-a demascarea' de la care nu vă veți da în lături.

BALANȚĂ

Luna Plină în Pești din 14 septembrie va pune la încercare, în cazul vostru, sectorul sănătății. Veți fi mai expuși la disfuncții digestive și la tulburări abdominale de orice fel. Atenție în cazul celor care suferă de afecțiuni multiple, care se reflectă negativ asupra intestinelor: există riscul unei scomplicații: ocluzie intestinală, criză de apendicită, perforație intestinală, abces, peritonită sau infecții și inflamații.

SCORPION

Luna Plină în Pești vă va accentua creativitatea și veți redescoperi sensuri noi, atât despe viață, cât și despre voi înșivă! Această perioadă vă permite să lucrați mai mult la relația pe care o aveți cu voi înșivă și să vă dați seama că sunteți pregătiți pentru a întâlni marea iubire.

SĂGETĂTOR

Luna Plină în Pești poate să pună presiune în diferite sectoare ale vieții (familie, căsătorie, afaceri, avere, interese), obligându-vă să luați decizia de a sacrifica ceva sau pe cineva pentru a salva sectorul de maxim interes și importanță pentru voi.

CAPRICORN

Luna Plină în Pești vă poate pune în situația de a depăși etapa descoperirilor dezamăgitoare și concluziilor rezultate din realitatea care vi se dezvăluie fără menajamente.

VĂRSĂTOR

Luna Plină în Pești din 14 septembrie v-ar putea tăia aripile viselor pe care vi le-ați făcut în legătură cu un câștig. Ați putea fi dezamăgiți, enervați, aduși la exasperare de tacticile de „învăluire' ale celor implicați, la rândul lor, în obținerea unui beneficiu din același bun comun.

PEȘTI

Luna Plină în Pești din 14 septembrie va reprezenta un eveniment important fiind momentul vostru de apogeu sau de revelație ori de cotitură existențială.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop