Cum arată mama lui Marian Drăgulescu? Sportivul a adus-o pentru prima dată într-un platou de televiziune

Campionul la gimnastică Marian Drăgulescu a venit pentru prima dată într-un platou de televiziune alături mama sa, Silvia. Sportivul a fost invitat în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, pentru a-i pune în dificultate pe invitații ediției, Maria Dragomiroiu, Diana Bișinicu și Tavi Colen.

Aceștia au fost nevoiți să ghicească deznodământul unei întâmplări din copilăria lui Marian, pe care a povestit-o doamna Silvia Drăgulescu.

Cum arată mama lui Marian Drăgulescu?

Aceasta și-a amintit cum l-a lăsat câteva zile la rând pe Marian, pe când sportivul avea doar șase ani, să-i dea de mâncare mere cu biscuiți frățiorului mai mic. Și a constatat cu stupoare că, în compania lui Marian, cel mic își termina porția mult mai repede decât de obicei. Curioasă să știe ce se petrece, doamna Drăgulescu a horărât să se furișeze, ca să vadă ce se întâmplă în lipsa ei.

Care dintre invitați va reuși să ghicească varianta corectă de răspuns, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 16 noiembrie, într-o nouă ediție „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Marian Drăgulescu trece prin momente dificile! Fetiţa sa a fost internată de urgență la spital

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati