Cum se va schimba viața Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis după încoronare?

Prințul William și Prințul George au avut roluri importante în timpul ceremoniei de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Cu toate acestea, a fost o zi importantă și pentru Kate Middleton, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Încoronarea este ziua cea mare a Regelui Charles al III-lea. Dar este, de asemenea, o ocazie semnificativă pentru fiul său cel mare, Prințul William, și pentru nepotul său de 9 ani, Prințul George, care sunt acum primul și al doilea în linia de succesiune la tron. De fapt, atunci când fiul lui William și Kate Middleton a servit ca unul dintre Pajii de Onoare, a devenit cel mai tânăr viitor rege care a avut un rol oficial la încoronare.

„Faptul că va fi o parte atât de importantă a acestei încoronări demonstrează cu adevărat că părinții lui vor ca el să aibă acea înțelegere a monarhiei”, a declarat corespondentul regal Sharon Carpenter pentru E! News înainte de ziua cea mare, „și acea apreciere și respect pentru monarhie care începe de la o vârstă foarte fragedă”.

Ziua a fost un prilej de instruire pentru toți copiii din Wales, inclusiv pentru Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

„Charlotte și Louis chiar luând parte la această încoronare”, a continuat ea, „îi introduce cu adevărat în aceste evenimente foarte mari”.

The Coronation of King Charles III and Queen Camilla at Westminster Abbey, London.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Într-adevăr, încoronarea lui Charles și a reginei Camilla a însemnat un nou început pentru copii.

„Vom asista la o nouă eră în care copiii din Țara Galilor vor fi în prim-plan. Se pare că Kate și William se simt din ce în ce mai în largul lor cu acest lucru, deoarece o mare parte din misiunea lor ca părinți – la fel ca și prințesa Diana, a fost să se asigure că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au o copilărie cât mai normală”, a adăugat Sharon.

Și, deși Kate și-a luat un nou titlu de când Charles a devenit rege, există un rol pe care îl îndeplinește de mai bine de un deceniu: susținătoarea nr. 1 a soțului ei.

„Va fi o zi cu adevărat importantă pentru ea, pentru că este acolo pentru a-și susține socrul. Ea este acolo pentru a-și susține soțul, care este următorul în linia de succesiune la tron, iar aceasta este o avanpremieră pentru el a ceea ce va urma”, a precizat Sharon.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete