Cum arată nepoata lui Elvis Presley. Riley Keough este o actriță de succes

Dacă ești curioasă cum arată nepoata lui Elvis Presley, îți spunem că îi seamănă atât mamei sale, Lisa Marie Presley, cât și bunicului ei. Tânăra în vârstă de 30 de ani a moștenit și frumusețea, dar și talentul acestora. Riley Keough este actriță, dar a cochetat și cu modellingul. Iată cum arată și cu ce se ocupă nepoata lui Elvis Presley.
Riley și-a început cariera în modelling la vârsta de 14 ani, defilând pe podium pentru branduri celebre precum Christian Dior, Dolce & Gabbana și Victoria’s Secret. La 20 de ani a debutat în cinematografie. Filmul de debut a fost The Runaways, în care a jucat alături de Dakota Fanning și Kristen Stewart.
Mama ei, cântăreața și compozitoarea Lisa Marie Presley, a încercat să o țină departe de obiectivelor papparazzilor și, în general, departe de presă. Și asta în ideea ca celebritatea familiei sale să nu-i afecteze personalitatea. Cu toate astea, fanii au descoperit asemănarea fizică dintre Riley Keough și bunicul său. Este, însă, de apreciat faptul că Riley a reuşit să-şi facă o carieră la Hollywood fără să se folosească de numele bunicului ei.

Nepoata lui Elvis Presley, într-o nouă producție cinematografică

Printre cele mai celebre roluri ale sale se-numără cel din seria The Girlfriend Experience, dar și cel din seria Mad Max: Fury Road. Începând din 26 aprilie 2019, nepoata lui Elvis Presley va apărea în filmul Under The Silver Lake'/Sub lacul de argint'. Criticii spun că vom avea de-a face cu un film hipnotizant, amețitor și delirant'.
Iată, pe scurt, subiectul filmului în care va juca nepoata lui Elvis Presley: Sam (Andrew Garfield), un tânăr șomer din Los Angeles, a cărui mașină a fost confiscată și este pe punctul de a fi evacuat din apartamentul său, își petrece timpul căutând mesaje ascunse în benzi desenate, versuri sau cutii de cereale. Atunci când Sarah (Riley Keough), atrăgătoarea sa vecină, dispare peste noapte, Sam se aruncă într-un labirint de conspirații cu miliardari, celebrități, criminali în serie care ucid câini și o rețea de tinere prostituate, îmbrăcate ca Betty Grable, Lauren Bacall și Marilyn Monroe în Cum să te căsătorești cu un milionar'.

Sursa foto: hepta, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete