Cum a descoperit Rona Hartner că are tumoră pe colon

Cum a descoperit Rona Hartner că are tumoră pe colon

Cum a descoperit Rona Hartner că are tumoră pe colon

La sfârșitul lunii februarie 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu tumoră pe colon. Cum a descoperit Rona Hartner că are tumoră pe colon.

Îndrăgita artistă a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată, iar acum se simte din ce în ce mai bine.

La 47 de ani, Rona a declarat că a învins cancerul cu ajutorul medicilor care au operat-o de urgență.

Cum a descoperit Rona Hartner că are tumoră pe colon

Într-un interviu exclusiv pentru mamicamondena.ro, Rona Hartner a mărturisit cum a descoperit boala și cum și-a dat seama că e ceva în neregulă cu ea.

“Într-un an și jumătate mi-am dat seama că nu reușesc să mai urc panta. Am crezut că având mai multe emisiuni obositoare, stresante, care m-au consumat psihic, am crezut că am făcut o cădere psihică, am dat vina pe chestia asta. Slăbisem foarte mult în 2017, după Ferma vedetelor și atunci am crezut că asta e, am clacat, m-am băgat în niște chestii mult prea grele pentru puterile mele și am clacat. Dar nu am stat cu mâinile-n sân. M-am dus și am făcut foarte multe investigații, tiroidă, toate analizele generale, scannere, diferite chestii. De fiecare dată rezultatele îmi ieșeau foarte bine, doar că din 2017 fierul nu mai urca la mine. Am făcut cură de 6 luni de fier și nu s-a fixat. Aveam ca și cum aș fi avut o hemoragie interioară ceva, dar nu îmi dădeam seama…
S-a ajuns la operație pentru m-am simțit foarte rău, eram foarte balonată, aveam o stare foarte rea, nu am știut ce este. Boleam deja de 2 săptămâni, mai făceam emisiuni dar eram praf, nu știam cum să urc panta.
“La un moment dat am simțit că nu mai pot să respir și am sunat un doctor pe care îl cunosc, la Urgență. I-am spus că mă duc la camera de gardă, el era la schi în străinătate, mi-a zis că dă el câteva telefoane. În aceeași zi în care am fost la spital, aveam și biletul de avion pentru a mă reîntoarce în Franța. M-a trimis la domnul doctor Beuran să vadă ce este cu mine, ca să văd dacă mai iau avionul la ora 10. Am ajuns la ora 8 dimineața la domnul doctor Beuran. Cum i-am spus starea mea, dânsul m-a întrebat direct: “Cât mai așteptai?” Fără nimic altceva. Doar i-am spus cum mă simt. “Așteptai să mori?”, a mărturisit Rona Hartner pentru mamicamondena.ro.

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete