Cum se simte prințul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, după operația suferită la șold?

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a fost internat într-o clinică din centrul Londrei, unde a suferit o intervenție chirurgicală la șold. Chiar dacă operația nu a fost una foarte dificilă, apropiații au avut emoții pentru starea de sănătate a prințului Philip, având în vedere vârsta înaintată a acestuia.

Cum se simte prințul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, după operația suferită la șold?

La 96 de ani, prințul Philip a suferit o intervenție chirurgicală la șold, asta după ce durerile puternice apărute în această zonă l-au împiedicat să participe la slujba de Paște. Reprezentanții Palatului Buckingham au anunțat că operația a fost un succes, iar prințul Philip a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, acesta fiind supravegheat în continuare de medici.

“Ducele de Edinburgh a suferit o operație de înlocuire a șoldului. El progresează satisfăcător în această etapă timpurie. Înălțimea Sa va rămâne în spital timp de câteva zile. Se simte bine și are o stare de spirit bună”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Palatului Buckingham, potrivit dailymail.co.uk.

Prințul Philip s-a mai confruntat cu probleme minore de sănătate și în luna iunie a anului trecut, atunci când a fost spitalizat într-o clinică din Londra. Atunci i-au fost administrate medicamente pentru a tratarea unei infecții.

Chiar dacă s-a retras din viața publică anul trecut, prinţul Philip a mai apărut la câteva evenimente oficiale alături de regina Elisabeta a II-a.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Philip și regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mirela Vaida, surpriză de proporții pentru fanii săi! Va interpreta rolul „Donnei' în musicalul „Mamma Mia'

Fostul principe Nicolae, noi detalii despre nunta cu Alina Binder. Când va avea loc evenimentul?

Alimentele pe care Meghan Markle nu are voie sa le consume. Ce dietă trebuie să țină înainte de nunta cu prințul Harry?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete