Cum se înțeleg Gheorghe Turda și iubita acestuia? Detalii din intimitatea cuplului: “Sunt lucruri pe care le corectăm din mers”

Cum se înțeleg Gheorghe Turda și iubita acestuia

Cu toate că între ei există o diferență de vârstă, Gheorghe Turda și iubita acestuia, Nicoleta Voicu, au o relație bine sudată și pare că au descoperit secretul unei iubiri mature și așezate. Cei doi se înțeleg foarte bine și chiar dacă mai există mici certuri, de fiecare dată reușesc să oprească rapid orice conflict.

Cum se înțeleg Gheorghe Turda și iubita acestuia?

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu evită să vorbească public despre povestea lor de iubire, iar într-un interviu acordat recent, cei doi au mărturisit detalii din intimitatea cuplului.

“E perioada în care încă mai avem lucruri de descoperit unul la celălalt. Sunt lucruri pe care le corectăm din mers, dacă e ceva de corectat și în rest ne completăm foarte bine.” , a spus iubita lui Gheroghe Turda, Nicoleta Voicu, potrivit antenastars.ro.

Dacă alte vedete și-au prezentat relația ca fiind una perfectă și lipsită de probleme, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu vor să pozeze în cuplul perfect. Cei doi au fost foarte sinceri și au mărturisit că de-a lungul timpului au mai apărut și mici neînțelegeri, dar pe care au reușit să le rezolve, firea calmă a cântărețului fiind ceea care și-a spus cuvântul.

“Există anumite nepotriviri de expresii sau de anumite idei. Eu sunt ardelean și știu să cedez. Nu pot să nu cedez în fața unei femei frumoase. Sunt mai echilibrat, ea se aprinde repede, dar îi trece foarte repede. Între noi se petrec niște coincidențe de gândire. Este o telepatie, sunt comune aceste simțiri.”, a spus Gheroghe Turda.

“Nu întrețin discuția și nu rămân setată pe un anumit subiect. Mă echilibrează felul lui de-a fi și dacă nu ai cu cine să te cerți, de una singură nu prea poți să faci asta.”, a adăugat Nicoleta Voicu.

Cum a cucerit-o Gheorghe Turda pe Nicoleta Voicu?

Gheorghe Turda este un bărbat șarmant, dar dincolo de farmecul său personal, acesta a reușit să o cucerească pe Nicoleta Voicu prin alte mijloace.

“M-a cucerit faptul că întotdeauna vorbește la superlativ despre fosta soție, de mama fetelor și cu lucrul ăsta m-a emoționat de la început și rămâne o emoție aparte acest aspect.”, a spus Nicoleta Voicu.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Morgan Freeman, acuzat de hărţuire sexuală. Ce spune actorul despre aceste acuzații?

Tudor Chirilă, mesajul emoționant care a făcut furori pe Internet: „Când eram tânăr aveam timp. Mă trezeam când voiam'

Ce dietă urmează Meghan Markle pentru a-și menține silueta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete