Cum a salvat Simona Halep meciul din finala de Roland Garros: „Am simțit că dacă nu reacționez, o să pierd din nou”

De când a câștigat primul ei trofeu de Grand Slam din carieră pe zgura de la Roland Garros, Simona Halep a devenit vedetă în toată lumea. Chiar dacă era deja numărul 1 mondial în tenis înainte să o învingă pe Sloane Stephens, după cucerirea trofeului, sportiva româncă a făcut furori în toată lumea.

Când s-a întors în România, Simona a fost întâmpinată ca o regină de o mulțime de jurnaliști și de fani. Chiar dacă a primit o mulțime de flori, laude și aplauze frenetice, Simona nu și-a pierdut modestia.

Vezi pozele

Cum a salvat Simona Halep meciul din finala de Roland Garros

Simona Halep este imaginea unei campanii umanitare, care are ca scop ajutorarea copiilor născuți prematur. În cadrul unei conferințe de presă organizate de această campanie, sportiva a făcut câteva declarații emoționante în care a făcut referire chiar la meciul pe care l-a jucat sâmbătă. Fiind rugată să spună dacă a avut un moment în viața ei, în care o secundă a făcut o mare diferență, Simona spus ce a simțit în momentul în care a fost condusă de Stephens în primul set, al meciului de sâmbătă.

„Despre sport, pot să spun că la acest turneu, chiar în finală, la set și 2-0 am simțit că dacă nu reacționez și nu schimb ceva, nu schimb tactica jocului, o să pierd din nou finala, așa că am încercat să fiu mai agresivă, să merg spre fileu, să fiu mai relaxată și să dau importanță fiecărui punct. Atunci am schimbat soarta meciului și am reușit victoria.

În familie nu am avut probleme de acest gen, însă toate problemele pentru copii din lumea astea, sunt și ale noastre chiar dacă nu suntem implicați direct', a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește declarațiile Simonei Halep, în materialul video de mai sus!

Foto: Hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum au ajutat-o părinții pe Simona Halep să ajungă campioană la Roland Garros? Sportiva a făcut declarații emoționante: „Nu m-au certat niciodată când am pierdut un meci'

Simona Halep îndeamnă românii să sprijine copiii născuți prematur: „Știu cât de importantă poate fi o secundă în momente critice'

Simona Halep a fost cerută în căsătorie. Un fan i-a făcut o declarație de dragoste chiar pe Arena Națională

Simona Halep s-a întors în România după ce a câștigat Roland Garros 2018: „Acest trofeu este și al României. Mă simt împlinită, iar cariera mea nu se oprește aici'

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros! Iată cu cine va juca în următoarele meciuri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete