Cum să aplici în mod corect glitter-ul pentru un machiaj de seară reușit

Orice femeie ar trebui să știe să se machieze singură frumos și în mod corect, pentru că așa va scuti foarte mulți bani, mai ales la ocazii speciale. Machiajul de seară poate transforma o ținută elegantă radical, oferindu-i un plus de stil.

Bineînțeles că machiajul trebuie să fie ales în funcție de hainele pe care le purtăm, dar și de coafura pe care o alegem. În machiajul de seară sunt permise, în general, culorile mai aprinse și mai puternice, este permis negrul intens și nu în ultimul rând sclipciul în toate nuanțele, care se mai numește și glitter. Acesta accentuează foarte mult privirea și oferă un aer cu totul inteserant întregul chip.

Cu toate acesta, glitter-ul trebuie aplicat cu mare atenție, în așa fel încât să nu se împrăștie pe toate fața stricând restul machiajului, pentru că este destul de greu de curățat în anumite situații. Dacă este aplicat cu atenție, sclipiciul va rămâne doar pe pleoape, iar machiajul va fi intact pentru întreaga noaptea.

Dacă vrei să înveți cum să folosești corect acest produs de make up, urmărește materialul video de mai jos! În plus, vei afla și câteva secrete pentru un machiaj de seară reușit!

Foto: Captură Youtube

Citește și:

Privire strălucitoare și buze senzuale! Cum să-ți faci singură un machiaj de Crăciun senzațional

Machiajul pentru tenul roșiatic

Machiajul corector te scapă de complexe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete