Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian și de câți ani formează un cuplu?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița Lia Bugnar (51 de ani) formează de 7 ani un cuplu cu actorul Anghel Damian (28 de ani). Lia și Anghel sunt ambii scenariști ai serialului Vlad, difuzat de Pro TV.

Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian și de câți ani formează un cuplu?

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp și ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o privești din perspectiva asta, e aproape o poveste clișeu între actori.

Aici vine partea amuzantă. Suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani. Doar că am intrat în atenția presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune.

Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz. Pentru noi, în schimb, e ceva cât se poate de firesc. Și, evident, locuim împreună”, a declarat Anghel, pentru Click!.

Întrebat cum a făcut față separării de partenera sa de viață cât timp aceasta a fost concurentă în show-ul TV Asia Express (Antena 1), actorul a răspuns:

„Orice despărțire (în sens fizic) de câteva săptămâni ridică niște probleme atât de ordin practic, cât și de ordin emoțional.

Totuși, având în vedere că în toată perioada în care a lipsit am fost ocupat cu scrisul pentru serialul Vlad, timpul a trecut destul de repede”.

Lia Bugnar: „Uit mereu că suntem născuți la așa distanță”

„Anghel e mai deștept decât mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani.

Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat și Lia Bugnar, pentru Unica, despre relația lor.

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii. De la prima mea relație, care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată.

Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că, pentru mine, iubirea a fost mereu un lucru firesc. Un  lucru care a făcut parte din viața mea”, a mai declarat actrița.

Foto: Facebook

Citește și:

Alice Cavaleru, mesaj pentru mamele care judecă felul în care își crește fiica: „Nu vreau să cresc o fetiță în rochiță”

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete