Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian și de câți ani formează un cuplu?

Actrița Lia Bugnar (51 de ani) formează de 7 ani un cuplu cu actorul Anghel Damian (28 de ani). Lia și Anghel sunt ambii scenariști ai serialului Vlad, difuzat de Pro TV.

Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian și de câți ani formează un cuplu?

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp și ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o privești din perspectiva asta, e aproape o poveste clișeu între actori.

Aici vine partea amuzantă. Suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani. Doar că am intrat în atenția presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune.

Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz. Pentru noi, în schimb, e ceva cât se poate de firesc. Și, evident, locuim împreună”, a declarat Anghel, pentru Click!.

Întrebat cum a făcut față separării de partenera sa de viață cât timp aceasta a fost concurentă în show-ul TV Asia Express (Antena 1), actorul a răspuns:

„Orice despărțire (în sens fizic) de câteva săptămâni ridică niște probleme atât de ordin practic, cât și de ordin emoțional.

Totuși, având în vedere că în toată perioada în care a lipsit am fost ocupat cu scrisul pentru serialul Vlad, timpul a trecut destul de repede”.

Lia Bugnar: „Uit mereu că suntem născuți la așa distanță”

„Anghel e mai deștept decât mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani.

Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat și Lia Bugnar, pentru Unica, despre relația lor.

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii. De la prima mea relație, care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată.

Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că, pentru mine, iubirea a fost mereu un lucru firesc. Un  lucru care a făcut parte din viața mea”, a mai declarat actrița.

Foto: Facebook

Citește și:

Alice Cavaleru, mesaj pentru mamele care judecă felul în care își crește fiica: „Nu vreau să cresc o fetiță în rochiță”

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete