Cum s-ar putea schimba imaginea lui Meghan Markle după ce a devenit mamă? Specialiștii au dat verdictul!

Imaginea lui Meghan Markle a avut mult de suferit din cauza zvonurilor apărute de-a lungul timpului referitoare la relația pe care aceasta o are cu cei din jur. Dar acum, specialiștii au dat verdictul și au explicat cum s-ar putea schimba imaginea lui Meghan Markle după ce a devenit mamă. 

Meghan Markle este considerată o persoană foarte dificilă, iar surse apropiate familiei regale britanice au dezvăluit că atitudinea acesteia față de persoanele cu care interacționează este de multe ori una greșită. Chiar dacă a fost criticată pentru comportamentul ei, specialiștii spun că există șanse mari ca felul în care este percepută ducesa să se schimbe foarte mult în perioada imediat următoare.

Cum s-ar putea schimba imaginea lui Meghan Markle după ce a devenit mamă?

Meghan Markle a devenit mamă pentru prima oară, iar acest nou rol pare să i se potrivească de minune și să o facă foarte fericită. Experții care au analizat-o pe ducesa de Sussex sunt de părere că venirea pe lume a bebelușului regal ar putea să îi îmbunătățească imaginea lui Meghan Markle, având în vedere că de numele ei au fost legate mai multe conflicte de când a intrat în familia regală britanică și până în prezent.

Eric Schiffer, președintele consultanților în managementul reputației, este de părere că bebelușul ar putea schimba felul în care ducesa de Sussex este percepută în familie, punând-o într-o lumină favorabilă.

“Bebelușul lui Meghan Markle îi poate schimba imaginea acesteia în familia regală, trecând de la “bridezilla”și “dificilă “, la mama celui de-al șaptelea moștenitor în linia de succesiune la tronul britanic. Bebelușii regali au puterea de a aduce persoanele împreună și va alunga controversele stârnite de ducesa de Sussex, aducând un val de pozitivitate în familia regală britanică.”, a spus Eric Schiffer, potrivit thesun.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Cum arată sora Corinei Caragea? Nu este celebră, dar este la fel de frumoasă

Gabriela Cristea, despre depresia post-natală: La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete