Cum arată sora Corinei Caragea? Nu este celebră, dar este la fel de frumoasă

Corina Caragea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din România, iar dacă ea nu mai are nevoie de nicio prezentare, puțini sunt cei care știu că vedeta are o soră nu atât de celebră, dar la fel de frumoasă. Uite cum arată Alexandra, sora Corinei Caragea.

Corina Caragea este tot timpul în lumina reflectoarelor și se știe aproape totul despre ea, însă nu și faptul că are o soră mai mică. Vedeta a ales să o țină departe de camerele de filmat, mai ales că aceasta a ales o carieră care nu are legătură cu domeniul televiziunii.

Cum arată sora Corinei Caragea?

Sora mai mică a Corinei Caragea a fost tot timpul sub aripa protectoare a prezentatoarei de televiziune. Vedeta își amintește că de fiecare dată îi purta de grijă, mai ales atunci când părinții celor două erau la job.

“Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră”, a spus Corina Caragea, potrivit libertatea.ro.

Corina Caragea și sora ei, Alexandra Caragea, sunt firi total diferite și nici din punct de vedere fizic nu seamănă foarte mult, însă au o relație cu adevărat specială. În timp ce Corina Caragea este brunetă și are ochii închiși la culoare, sora ei, Alexandra, se poate lăuda cu ochi de un albastru ireal, având o privire pătrunzătoare.

Alexandra Caragea a ales o carieră diferită de cea a surorii sale, aceasta lucrând într-un departament juridic.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată sora Corinei Caragea.

Foto: facebook

Citește și:

Ce se întâmplă acum cu Mihai Constantinescu? Uite care este starea artistului

De ce Meghan Markle și prințul Harry nu dețin custodia băiețului lor?

Care este numele din buletin al Andreei Marin – Nu mulți știu cum o cheamă cu adevărat

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete