Când se va retrage Andreea Esca din televiziune: “Televiziunea rămâne prima mea dragoste”

Cand se retrage Andreea Esca din televiziune

Cand se retrage Andreea Esca din televiziune

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România. Când se va retrage Andreea Esca din televiziune?

Andreea Esca a spus pentru prima dată „Bună seara, România, Bună seara, Bucureşti”. Slogan cu care s-a lansat la pupitrul Ştirilor ProTV, pe 1 decembrie 1995.

Prezentatoarea știrilor ProTV a fost de-a lungul timpului destul de discretă în ceea ce atât viața profesională, cât și cea personală.

Ani la rând, românii s-au întrebat ce salariu are Andreea Esca și când va renunța la televiziune.

Când se va retrage Andreea Esca din televiziune

În cadrul unui interviu, Andreea Esca a vorbit despre momentul în care se va retrage din presă.

“La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: <Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona>. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva», nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: aș zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta», dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta!”, a declarat Andreea Esca în primăvara anului trecut, potrivit B1.

Televiziune vs online

“Și atunci nu știu ce să îți spun. Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: E tot despre a iubi. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?!

Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu! Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară», pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a continuat Andreea Esca, în cadrul aceluiași interviu.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete