Ce nume de cod folosesc gărzile de corp atunci când vorbesc despre prințul Harry și Meghan Markle? Uite de ce apelează la acest truc

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Înainte de nunta regală și imediat după fericitul eveniment, prințul Harry și Meghan Markle au fost în permanență în atenția publicului. Pentru a fi protejați, gărzile de corp care se ocupă de siguranța celor doi folosesc nume de cod atunci când vorbesc despre ei, astfel încât să nu existe riscuri în ceea ce îi privește.

Având în vedere că toată atenția este concentrată asupra lor, sarcina celor care se ocupă de siguranța prințului Harry și a lui Meghan Markle este una foarte dificilă. Analizând situația, gărzile de corp ale cuplului regal au ajuns la concluzia că este foarte riscant să îi menționeze pe cei doi în discuțiile lor, motiv pentru care au ales două nume de cod.

Ce nume de cod folosesc gărzile de corp atunci când vorbesc despre prințul Harry și Meghan Markle?

Folosirea numelor de cod nu este o practică nouă în familia regală britanică, ci același lucru se aplică și în cazul ducilor de Cambridge. Pentru Meghan Markle și prințul Harry, gărzile de corp au ales numele “David Stevens” și “Davina Scott”, potrivit thesun.co.uk.  Cele două nume au fost dezvăluite în mod accidental în timpul unui eveniment. Pentru a înlătura orice detaliu care i-ar putea pune în pericol pe prințul Harry și Meghan Markle, cele două nume de cod sunt schimbate în mod constant. Astfel, în cazul în care o persoană intră în posesia telefonului mobil ce aparține oricărui angajat din staff-ul familiei regale, aceasta nu va putea găsi informații referitoare la Meghan Markle sau prințul Harry, numele acestora fiind complet schimbate.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu invitația trimisă Casei Regale de fostul principe Nicolae? Vor participa sau nu la nunta acestuia cu Alina Binder?

Diana Dumitrescu, din nou mireasă. Rochia ei a atras toate privirile!

Cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete