Ce s-a întâmplat cu invitația trimisă Casei Regale de fostul principe Nicolae? Vor participa sau nu la nunta acestuia cu Alina Binder?

Fostul principe Nicolae și Alina Binder sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Ceremonia va avea loc pe 30 septembrie, la Sinaia, iar dacă în urmă cu câteva luni fostul principe Nicolae confirma că a trimis o invitație oficială și Casei Regale, acum au ieșit la iveală informații referitoare la participarea Familiei Regale a României la eveniment. 

Mai este foarte puțin până la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder, iar cei doi sunt mai emoționați ca niciodată. Nunta va avea loc la Sinaia, ceremonia religioasă fiind oficiată la biserica „Sfântul Ilie', iar petrecerea la Cazinonul din Sinaia. Nicolae Medforth-Mills a confirmat că la eveniment vor participa aproximativ 200 de persoane, multe dintre aceste confirmându-și deja prezența.

Ce s-a întâmplat cu invitația trimisă Casei Regale de fostul principe Nicolae?

Dacă în ultima perioadă mai multe persoane și-au confirmat prezența la nunta fostului principe Nicolae, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul familiei regale a României. Surse apropiate fostului principe Nicolae și Alinei Binder vorbesc despre un refuz din partea acestora. Mai exact, invitația trimisă Casei Regale de fostul principe Nicolae ar fi fost înapoiată nedeschisă, ceea ce a fost considerat un refuz din partea acestora. În plus, apropiații celor doi viitori miri spun că nici mama fostului principe Nicolae nu va fi prezentă la nuntă.

”Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă. Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine”, a spus o sursă apropiată fostului principe Nicolae, potrivit mediafax.ro.

Întrebat dacă familia îi va fi alături în ziua cea mare, fostul principe Nicolae a mărturisit că nu a primit încă o confirmare din partea Casei Regale, dar așteaptă un răspuns din partea acestora.

“De la Casa Regală a României din păcate nu am avut nicio confirmare încă, dar mai avem timp.”, a spus fostul principe Nicolae, potrivit mediafax.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu fostul principe Nicolae și Alina Binder.

Foto: facebook

Citește și:

Diana Dumitrescu, din nou mireasă. Rochia ei a atras toate privirile!

Prințul Harry împlinește 34 de ani. Cum își va sărbători Ducele de Sussex ziua de naștere

Cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete