Cum putem acomoda copilul anxios cu vizitele la medicul stomatolog pediatru?

Stomatologia pediatrică este o specialitate aparte și trebuie tratată diferit. Nimeni nu își dorește ca vizita la medicul dentist să fie transformată într-o traumă. De aceea, sunt cazuri în care tratarea și acomodarea copiilor trebuie făcută cu ajutorul psihologului, sau a unor soluții de sedare ușoară.

DENT ESTET 4 KIDS nu este doar o clinică stomatologică pentru copii, ci o adevărată experiență, care începe din momentul în care părintele și copilul pășesc în clinică.

Psihologul este liantul între medicul stomatolog pediatru, părinte și copil. Acesta are menirea de a ajuta micul pacient să înțeleagă ce se întâmplă în cabinet, dar și să uite de toate temerile, prin diferite mijloace de comunicare și interacțiune.

O echipă ce are în componența sa atât un medic stomatolog pediatru, cât și un psiholog este benefică și esențială pentru pacient, mai ales dacă în trecut, acesta a avut parte de experințe mai puțin plăcute sau a rămas cu traume.

MARȚI, 2 februarie, ora 12.00 LIVE la Avantaje află de la dr. Denisa Sgîea, psih. Bianca Radu și Florentina Mușat – moderator, cum putem acomoda copilul anxios cu vizitele la medicul stomatolog pediatru, precum și răspunsul la următoarele întrebări:

▪️ Cum ajutăm efectiv un copil care nu vrea să meargă la stomatolog?

▫️ Care este rolul unui psiholog într-o clinică dentară destinată exclusiv copiilor?

▪️ Care sunt cauzele anxietății?

▫️ Cum putem câștiga încrederea pacientului?

Adresează și tu întrebări specialiștilor DentEstet4Kids!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro