Cum putem acomoda copilul anxios cu vizitele la medicul stomatolog pediatru?

Stomatologia pediatrică este o specialitate aparte și trebuie tratată diferit. Nimeni nu își dorește ca vizita la medicul dentist să fie transformată într-o traumă. De aceea, sunt cazuri în care tratarea și acomodarea copiilor trebuie făcută cu ajutorul psihologului, sau a unor soluții de sedare ușoară.

DENT ESTET 4 KIDS nu este doar o clinică stomatologică pentru copii, ci o adevărată experiență, care începe din momentul în care părintele și copilul pășesc în clinică.

Psihologul este liantul între medicul stomatolog pediatru, părinte și copil. Acesta are menirea de a ajuta micul pacient să înțeleagă ce se întâmplă în cabinet, dar și să uite de toate temerile, prin diferite mijloace de comunicare și interacțiune.

O echipă ce are în componența sa atât un medic stomatolog pediatru, cât și un psiholog este benefică și esențială pentru pacient, mai ales dacă în trecut, acesta a avut parte de experințe mai puțin plăcute sau a rămas cu traume.

MARȚI, 2 februarie, ora 12.00 LIVE la Avantaje află de la dr. Denisa Sgîea, psih. Bianca Radu și Florentina Mușat – moderator, cum putem acomoda copilul anxios cu vizitele la medicul stomatolog pediatru, precum și răspunsul la următoarele întrebări:

▪️ Cum ajutăm efectiv un copil care nu vrea să meargă la stomatolog?

▫️ Care este rolul unui psiholog într-o clinică dentară destinată exclusiv copiilor?

▪️ Care sunt cauzele anxietății?

▫️ Cum putem câștiga încrederea pacientului?

Adresează și tu întrebări specialiștilor DentEstet4Kids!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video