Cum ne va afecta Luna Plină în Rac din 12 ianuarie

SĂGETĂTOR

Luna Plină se va forma pe casa banilor pe care îi aveți în comun cu partenerul de viață. Totodată, poate fi vorba despre o moștenire de pe urma căreia să intrați în posesia unei sume importante de bani. În egală măsură, poate fi vorba despre obținerea unui credit bancar care vă va ajuta nesperat de mult să vă rezolvați probleme cu banii, care v-au copleșit în ultima vreme.

Ceea ce putem afirma cu siguranță este că, pentru voi, începe o perioadă a schimbărilor în mai multe sectoare ale vieții, o perioadă care va marca încheierea unor etape și trecerea la un nivel superior.

CAPRICORN

Luna Plină în Rac se va forma pe casa relației de cuplu, ceea ce înseamnă că relația voastră va trece la un alt nivel. Pentru unii Capricorni, Luna Plină vine cu oficializarea relației, pentru alții cu despărțiri, iar pentru cea de-a treia categorie, cu vestea apariției unui moștenitor.

Urmează o perioadă în care sectorul comunicării este foarte bine aspectat, astfel încât mulți dintre voi vor reuși să-și rezolve problemele apărute în trecut din cauza lipsei de comunicare. Fie că este vorba despre relația de cuplu, relația cu membrii familiei sau de cea cu colegii de serviciu, puterea voastră de convingere va fi foarte mare și veți putea obține cam tot ce vă veți pune în minte.

VĂRSĂTOR

Luna Plină în Rac va influența, în cazul vostru, sectorul muncii și cel al sănătății. În ceea ce privește sectorul profesional, se anunță încheierea unei etape și trecerea la un alt nivel. Acest lucru se traduce prin schimbarea locului de muncă sau printr-o promovare. Oricum, beneficiile financiare vor fi majore, iar responsabilitățile… pe măsură.

Mare atenție la starea de sănătate. Sunteți predispuși la afecțiuni cronice. Nu este nimic grav, dar tot mai bine ar fi să le preveniți. Un control de rutină la medic ar fi mai mult decât bine-venit.

PEȘTI

Luna Plină care se va forma în zodia Racului pe 12 ianuarie vă va influența în sectorul relației cu persoana iubită. Urmează o perioadă în care vă veți analiza relația de cuplu și veți trage concluziile. Este o perioadă a schimbărilor. Fie veți realiza cât de importantă este jumătatea voastră pentru voi și de acum încolo veți face tot ce ține de voi pentru a asigura bunul mers al relației, fie veți realiza că relația în care sunteți implicați nu este ceea ce vă doriți și îi veți pune capăt. Aveți încredere că deciziile voastre vor fi cele corecte.

Sursa foto: 123rf.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal